ΟΦΗ Παναιτωλικός 2-4, επιτέλους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!! I AL Jazeera

Υπάρχει ένα ρητό στο ποδόσφαιρο το οποίο δεν καταρρίπτεται ποτέ ….. πώς ο καλύτερος δεν κερδίζει πάντα! Θα μου πείτε βέβαια μα καλοί ήταν και οι δύο χθές το βράδυ! ναι δεν θα διαφωνήσω, αλλά θα πώ πως ο ΟΦΗ ήταν εμφανώς καλύτερος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλα δεν κέρδισε!!

Αυτήν την περίοδο στην Superleague υπάρχουν δυο ομάδες που κλέβουν την παράσταση με την απόδοση τους και κυρίως την φόρμα που διανύουν. ΟΦΗ και Παναιτωλικός αποδεικνύουν στο γήπεδο την ανωτερότητα τους η οποία καθηλώνει όλους εμάς που παρακολουθούμε ποδόσφαιρο. Το θέαμα στο χθεσινό ματς ήταν ίσως το καλύτερο δυνατό για φέτος στην Superleague, κάτι ανάλογο ενός ντέρμπι.

Ανοιχτό ποδόσφαιρο απο τον ΟΦΗ, με τους κρητικούς να είναι μια ομάδα που ακουμπάει την Ολλανδική φιλοσοφία, παίζω επιθετικά, δημιουργώ πολλές φάσεις, βάζω γκολ , αλλά το δυστυχώς το πρόβλημα του είναι η άμυνα …. Και στο χθεσινό ματς του στοίχησαν τόσο τα λάθη των αμυντικών του αλλά και οι τρύπες που βρήκε ο Παναιτωλικός.

Από την άλλη οι Αγρινιώ τες, εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αντεπιθέσεις τους, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα περισσότερα γκολ τα πετυχαίνει όταν ο αντίπαλος τον σφυροκοπεί και εκεί θα βρεί την ευκαιρεία να σε χτυπήσει στην κόντρα! Βέβαια ένα ακόμη ισχυρό του χαρτί είναι ο Μελισσάς, ο οποίος σε ένα ακόμα ματς ήταν ο λόγος που ο ¨ΟΦΗ δεν σκόραρε τουλάχιστον 2 φορές, σώζοντας την εστία του Παναιτωλικού από σίγουρη παραβίαση..!

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος αλλά και φλύαρος σε ορισμένες φάσεις με τον Νέυρα να ξεχωρίσει απο την πλευράτου ΟΦΗ, είναι το βαρόμετρο των Κρητικών και ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει ένα ολόκληρο παιχνίδι. Κοντά στο χατρικ αλλά ο πολύ καλός Μελισσάς δεν του επέτρεψε να γίνει ο ήρωας του ΟΦΗ στο χθεσινό ματς. Οξυδερκής πάικτης με μεγάλη αίσθηση του χώρου αλλά και της εξέλιξης των φάσεων, τόσο στο πρώτο του γκολ αλλά πολύ περισσότερο στο δεύτερο.

Προσωπικά ευχαριστήθηκα το ματς, είχε ένταση, αλλαγή στο σκορ με γκολ και πολλές φάσεις κυρίως από την πλευρά του ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό να χτυπάει σαν τις κόμπρες στις αντεπιθέσεις.

Από το εν λόγω ματς δεν χρειάζονται αναλύσεις αίματος , αυτό που με εντυπωσίασε και αποδεικνύει την ποιότητα του Νεύρα, είναι το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει…… πλασέ σουτ στην κίνηση με την μπάλα να πηγαίνεις στην δεξιά γωνία του Μελίσσα ο οποίος δεν πρόλαβε να δει την μπάλα !!!!! Φοβερό γκολ εκπληκτική εκτέλεση και τρομακτικές ικανότητες από ένα παίκτη που δείχνει ότι σίγουρα θα απασχολήσει πολλούς συλλόγους την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

 

Διαβάστε Περισσότερα