Οι Άγγλοι στην παράταση την νίκη πρόκριση στον τελικό Ι Catalanos

Η Αγγλία προκρίθηκε δίκαια κερδίζοντας με 2-1 την Δανία στην παράταση,πηγαίνοντας για πρώτη φορά σε τελικό Euro και εκείθα βρεί την Ιταλία ή οποία την περιμένει μετά την χθεσινή της νίκη επί της Ισπανιας.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση,καλό ρυθμό και ωραίο ποδόσφαιρο οι Άγγλοι έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο από τους Δανούς.

Για 75′ λεπτά όσο άντεξαν οι Δανοί από δυνάμεις,έδειξαν ότι μπορούσαν να κάνουν την ζημιά,να πάρουν το κάτι παραπάνω.Μετά το 75 λεπτό ή Αγγλία κυριάρχησε ολοκληρωτικά, μέχρι και τα δύο ημίχρονα της παράτασης. Λίγο το ‘θέλω’ των Άγγλων και σίγουρα το πολύ καλό ρόστερ που είχε ο προπονητής της Αγγλίας στα χέρια του,έκαναν τα πράγματα πιο εύκολα και ήταν πραγματικά θέμα χρόνου,να βάλει το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι  Άγγλοι στα πρώτα λεπτα και κυρίως με τον Στέρλινγκ,προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα τόσο από τα πλάγια όσο και από το κέντρο,όμως αυτή ή πίεση δεν κράτησε πολύ μιας και οι Δανοί πολύ γρήγορα ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά και ήταν περισσότερο επικίνδυνοι βγαίνοντας στις επιθέσεις.

Οι Δανοί αν και ευτύχησαν να προηγηθούν με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νταμσγκααρντ,δεν κατάφεραν ωστόσο να μπούν στα αποδυτήρια με αυτό το 0-1,μιας και ή απάντηση των Άγγλων ήταν σχεδόν άμεση.Θα ήθελα να σταθώ στο πολύ καλο δουλεμένο σύνολο της Δανίας η οποία έδειξε σε πολλούς ότι δεν έφτασε τυχαία στα ημιτελίκα και αυτό φυσικά να πούμε χωρίς τον φυσικό ηγέτη της τον Έρικσεν!!

Μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος,παίζοντας με την μπάλα κάτω και κυρίως αυτό με ομαδικό τρόπο.Αγγλία-Ιταλία λοιπόν στον μεγάλο τελικό για γερά νεύρα…..

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα