ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ-MEMPHIS GRIZZLIES | DRAZEN

Τα καλύτερα είναι μπροστά για τους Grizzlies. Είναι η ομάδα που εκμεταλλεύτηκε το play in tournament τη σεζόν που μας πέρασε και τρύπωσε στα playoffs.

Με οδηγό τον εκπληκτικό Morant έδειξαν ότι το μέλλον είναι ελπιδοφόρο και σιγά σιγά μπορούν παγιωθούν στην 8αδα της Δύσης. Μια ομάδα που είναι αρκετά δύσκολο να την κερδίσεις και εάν βελτιώσει το τρίποντο θα μπορεί να ονειρεύεται ακόμα ψηλότερα.

Αρκετοί funs του NBA , βλέπουν στην τωρινή ομάδα τη συνέχεια της ομάδας των αρχών της δεκαετίας των ’10s. H παραλλαγή του Grit & Grind είναι εμπλουτισμένη με νέα στοιχεία αλλά την ίδια κουλτούρα.

Δυο παίχτες που έκαναν αρκετά γεμάτη χρονιά είναι οι Valanciunas & Anderson.Ο πρώτος όμως δεν θα είναι στο roster της επόμενης χρονιάς.

Μια λογική κίνηση αφού το συμβόλαιο του έληγε το 2022 και θα ήταν δύσκολο να βρεθεί μια καλή προσφορά αφού συνήθως στη λήξη των συμβολαίων υποβαθμίζεται και η αξία του παίχτη.

Ο κορμός των Grizzlies έκανε το βήμα παραπάνω τη χρονιά που μας πέρασε. Οι Brooks & Bane αποτέλεσαν άξιους συμπαραστάτες του Morant ενώ ο Jackson έδειξε τεράστια βελτίωση και πλέον αποτελεί και στοίχημα η παραμονή του την επόμενη σεζόν.

Στο φετινό Draft επιλέχθηκε ο Ziaire Williams.Αρκετά αθλητικός με καλό σουτ από μέση απόσταση , κάτι που λείπει από τους Grizzlies.

Μια ανταλλαγή που συζητήθηκε ήταν αυτή του Bledsoe με τους Grizzlies να αποκτούν τους Rondo, Beverley & Oturu. Οι Grizzlies απέκτησαν εμπειρία και σχετικά καλό σουτ από τους Rondo & Beverley ενώ ο Oturu θα δώσει ενέργεια κυρίως με την αθλητικότητα του.

Από τη μια αποκτούν μια ομοιογένεια στην περιφέρεια από την άλλη θα υπάρχουν αρκετοί παίχτες με τα ίδια στοιχεία στις ίδιες θέσεις. Βέβαια δεν πρέπει να πάρει κατοχές ο Rondo από τον φορμαρισμένο Morant και τον αποτελεσματικό Brooks.

Η προσθήκη του έμπειρου Adams θα δώσει μέγεθος και σκληράδα στη ρακέτα που πάντα χρειάζεται ειδικά στα playoffs.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η φετινή σεζόν είναι η στιγμή πριν τη μεγάλη εκτόξευση των Grizzlies.Έχουν πλέον αρκετούς νέους παίχτες στην ομάδα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να φέρουν έναν μεγάλο star δίπλα στον Morant.

Η είσοδος στην 8άδα μοιάζει ο πρωταρχικός στόχος πριν αρχίσει η καθιέρωση στην κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

DRAΖΕΝ

 

 

Διαβάστε Περισσότερα