ΟΙ ΕΚ’ ΤΩΝ ΥΣΤΈΡΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΈΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ.

Τώρα άρχισαν κάποιοι να γράφουν για την διαφορά δυναμικότητας αλλά και την ποιοτική διαφορά μεταξύ παικτών Κροατίας και Αγγλίας. ΤΏΡΑ αναλύουν τον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες. ΤΩΡΑ βλέπουν την διαδρομή των δύο ομάδων για να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά και τον τελικό. Οι περισσότεροι υμνούσαν και αφιέρωναν επικά σχόλια για την ομάδα της Αγγλίας και τί δεν διαβάζαμε. Τι δεν ακούγαμε. Βρυχούνται λέει οι Λέοντες,της Αγγλίας. Έρχονται τα Κανόνια των Αγγλων. Φοβερή και αλύγιστη οι Άγγλοι. Μας είχανε τρελάνει. Σχεδόν πουθενά δεν γραφόταν κάτι για τούς Κροάτες. Ελάχιστα πράγματα. Λες και θα έπαιζαν μόνοι τους και χωρίς αντίπαλο οι Άγγλοι. Για τέτοια πράγματα μιλάμε.

Και ξαφνικά έκατσαν στο παγωτό και το γύρισαν το έργο. Ανακάλυψαν την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στους παίκτες. Βρήκαν την Κροατία ποιοτικότερη ομάδα και με πολύ καλύτερο τρόπο παιχνιδιού. ΤΏΡΑ σχολιάζουν την υπερπροσπάθεια των Κροατών να φτάσουν έως εδώ. Και με ποιόν τρόπο, και ιδρώτα πάνε στον Τελικό. Τούς είχαν σιγουρους τούς Άγγλους. Φαβορί τούς έδιναν .Ούτε μία μικρή πισινή δεν κράταγαν. Τι έβλεπαν και εάν βέβαια έβλεπαν μέσα στο γήπεδο ούτε κουβέντα.
Η υποκρισία στο μεγαλείο της.Για αυτό σας το ξαναλέω φίλοι μου να αρκεισται στα δικά σας συμπεράσματα πάντα. Να έχετε δικά σας συμπεράσματα και την δική σας γνώμη.Γιατί σε τέτοια και όχι μόνο θέματα γίνεται τής ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ το κάγκελο.
Χαίρεται?????

 

 

Διαβάστε Περισσότερα