Οι λεπτομέρειες τελικά..δεν έκαναν τη διαφορά για τον Δικέφαλο Ι ΡΟΣΤΟΦ004

Σε ένα παιχνίδι που ο Δικέφαλος θα μπορούσε να πάρει ένα αποτέλεσμα θετικό για αυτόν αλλά και να μειώσει την διαφορά, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και η διαφορά παρέμεινε στους -9 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο με ένα φοβερό γκολ του Ζιβκοβιτς έστω και αν (χρεώθηκε στον Μπα), ήταν σε όλο το κέντρο του γηπέδου και επιθετικά δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν σε όλες τις φάσεις, με αποτέλεσμα ο Τικίνιο να ισοφαρίσει στα τελειώματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε με το σουτ του Τσιγγάρα να προηγηθεί, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα ο Λουτσέσκου έκανε την αλλαγή με Μιτρίτσα, αφού προφανώς δεν ήθελε να μείνει στην ισοπαλία, αλλά βρήκε το πούλμαν του Μάρτινς στην άμυνα.

Το γενικό συμπέρασμα από το σημερινό παιχνίδι είναι ότι ο ΠΑΟΚ με άφησε ευχαριστημένο από την εμφάνιση του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου έκανε ότι ήθελε με έναν ανύπαρκτο Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος η ισοπαλία που έφερε, μου άφησε μία πικρία, διότι εάν δεν μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον «κακό» Ολυμπιακό πότε θα το κάνεις εν τέλει;

Πάντως τέτοιον ΠΑΟΚ χαίρομαι να βλέπω, να παλεύει και να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις, εφόσον όμως δεν γίνουν οι μεταγραφές -οι κατάλληλες- αλλά και οι αποχωρήσεις που φωνάζω τόσο καιρό, η ομάδα δεν θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω.

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα