Οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά…στην ΑΕΚ! ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Φέτος, η Ένωση διαθέτει αξιόλογους παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, και προσθέτουν γόητρο και έντονο ένδιαφερον!!!

 

Φυσικά, ο Ντάρκο Γέβτιτς αποδεικνύεται σημαντικός για την λειτουργία της ομάδας. Αν και πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, είναι πολύτιμος με την εμπειρία του, και αποτελεί τον εγκέφαλο του παιχνιδιού της ομάδας.

Οι πάσες – διαβήτης που προσφέρε στους συμπαίκτες του, η τεχνική και η ομαδικοτητά του δίνει μια ξεχωριστή νότα,  με τις συναρπαστικές ενεργειές του.

Σε αντίθεση με τον Μάνταλο, αποτελεί οάση για το ρόστερ της ομάδας και πρέπει να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες.Η αγορά του συγκεκριμένου παίκτη, αποτελεί επιτακτική ανάγκη!!!

 

Έπειτα, ο Μοχαμαντί προσφέρει ασφάλεια στο αρίστερο άκρο της άμυνας. Ο συγκεκριμένος παίκτης , με  τις πρωτοβουλίες του, πραγματοποιεί φοβέρα κοψίματα και ανεβαίνει ψηλά. Βέβαια, ο Μοχαμαντί δημιουργεί ενέργειες, που βοηθούν και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Τέλος, ο αριστερός πλάγιος αμυντικός της ΑΕΚ, προσφέρει θάρρος και χαρακτήρα στη λειτουργία της ομάδας.

Αυτά τα στοιχεία έλειπαν από το παιχνίδι της Ένωσης,και ο Μοχαμάντι αποδεικνύεται καθοριστικός.

 

 

Μη ξεχνάμε, ότι ο Άμπραμπατ έιναι αξιόλογος παίκτης και κάνει εξαιρετικές ενέργειες στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα, το πάθος και η εκρηκτικότητα του, δίνουν σημαντικές λύσεις , ώστε να είναι ο ενορχηστρωτής της ομάδας.

Τέλος,  ο Μαροκινός γνωρίζει μπάλα, και αυτό είναι το σπουδαίο χαρακτηριστικό του, αφού δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες και προσφέρει θέαμα στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Αμπράμπατ, μας έχει χαρίσει μοναδικά γκόλ, και εύχομαστε να συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό!!!

Υ.Γ : Ο Μουστακόπουλος και ο Γιούσης, είναι ξεχωριστές περιπτώσεις από την ΑΕΚ Β΄, που προσφέρουν ταχύτητα, πάθος και αγωνιστικότητα, και αποτελόυν παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα