Οι Stranglers θρηνούν τον χαμό του σπουδαίου κιμπορντίστα τους… Trelogiatros

Πριν λίγους μήνες ένα από τα πιο συναρπαστικά, βρετανικά συγκροτήματα, οι Stranglers ανακοίνωσαν μια εκτεταμένη περιοδεία πλήρους παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιβεβαίωσαν ότι αυτή θα είναι η τελευταία περιοδεία τους στο Νησί. Το συγκρότημα υποσχέθηκε μία σειρά εμφανίσεων που θα καλύπτε κομμάτια από τον πολύ μεγάλο κατάλογό τα τελευταία 45 χρόνια.

Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1974, όταν το The Stranglers no bull ***t, συμπεριλήφθηκε από το Punk κίνημα της δεκαετίας του ’70, με τα τρία πρώτα τους άλμπουμ (Rattus Norvegicus, No More Heroes and Black and White) να κυκλοφορούν μέσα σε μόλις 13 μήνες το ένα μετά το άλλο, σημειώνοντας επιτυχίες όπως το No More Heroes και το Walk On By. Συνέχισαν ανοδικά με το Always The Sun, Strange Little Girl μεταξύ πολλών άλλων, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στο νησί και όχι μόνο.

Η τελευταία περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και η επικείμενη κυκλοφορία της πρώτης τους ταινίας, το 2020 θα ήταν μια εικονική δράση γεμάτη δράση για τους Stranglers…

Η ειρωνία της τύχης όμως χτύπησε το συγκρότημα….

Έφυγε από την ζωή ο εμβληματικός κιμπορντίστας τους. Ακούγοντας για τον θάνατο του Nτέιβ Γκρήνφιλντ από τον άτιμο ιό, θυμήθηκα το ωραιότερο (κατά τη γνώμη μου) κομμάτι των Stranglers. Αυτό όπου ο κιμπορντίστας Γκρήνφιλντ υποβάλει με τον τρόπο του έναν μυστηριώδη νυχτερινό ουρανό. Ήταν γεννημένος το 1949….

Midnight Summer Dream

 

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα