Όλα μοιρασμένα στην μέση … Ι SERPICO

Ουσιαστικά δεν Χάλασε κανέναν η ισοπαλία στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Καλό παιχνίδι με διακυμάνσεις κατά διαστήματα πού το πάθος καί η δύναμη ορισμένες φορές πήγαινε γάντι σέ ένα τέτοιο ντέρμπι.

Εντάξει η ΑΕΚ σάν γηπεδούχος για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να γευτεί την χαρά της νίκης από την αρχή της σεζόν, αλλά η διαφορά εδώ είναι ότι σήμερα είχε ντέρμπι απέναντι σε έναν Ολυμπιακό πού ναι μεν μονταρετε καί χτίζεται αλλά έρχεται από καλά παιχνίδια καί καλή ψυχολογία. Η ΑΕΚ πήρε από τά πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία, την κατοχή, καί έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά ο Ολυμπιακός έχει τερματοφύλακα τόν Πασχαλάκη πού δεν τρώγεται εύκολα.

Στο περίμενε ο Ολυμπιακός για εμένα αδικαιολόγητα γιατί έχει παίκτες με ποιότητα, είναι μία ομάδα ναι μεν νέα αλλά μέχρι τώρα μπορεί και βγάζει ωραία πράγματα στο χορτάρι. Αυτό αποδείχθηκε όταν η Ένωση στο 22′ έκανε με τον Πόνσε το 1-0. Ξύπνησε καί πεισμωσε ο Ολυμπιακός και αποφάσισε να πάρει το ματς πάνω του. Η κατοχή καί η πρωτοβουλία πήγε στους ερυθρόλευκους πού κυκλοφορούσαν όμορφα την μπάλα, και αυτό έφερε το 1-1 με τον Ελ Κααμπι στο 38′. Φορτουνης καί Ποτενσε έβγαζαν γούστα και η ΑΕΚ πλέον σέ ρόλο θεατή.

Στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο για εμένα καί οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρούν με κάποιο συνδυασμό νά κλέψει τόν αγώνα.

Είχαμε πάλι δύναμη, βγήκαν από την ΑΕΚ πού ζωηρεψε, κάποιες καλές στιγμές αλλά έμειναν μόνον σάν καλές φάσεις. Ο Ολυμπιακός βγαίνοντας Φορτουνης,Ποτενσε, καί Μασούρας, δεν βρήκε από τίς αλλαγές του τίς εμπνεύσεις καί τό πείσμα πού έπρεπε.

( Σκάρπα, Μπίελ). Ο κοντοπουτανος μαζί με τον Φορτουνη ήταν σήμερα σέ καλή μέρα καί πολύ διάθεση.

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εμένα το παιχνίδι μου άρεσε γενικά στο σύνολο του.

Τέλος το πρώτο ντέρμπι 1-1 τής φετινής χρονιάς και τώρα Ευρώπη καί για τίς δύο ομάδες απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους όπου καί εκεί θά πρέπει νά δείξουν πράγματα.

ΥΓ: Για διακριθέντες, ευκαιρίες, και διαιτησία διαβάστε όποιον αερογραφο πού ασχολείται αποκλειστικά μόνον με αυτά.

SERPIKO.

Διαβάστε Περισσότερα