Όλα τα νέα του Marvel Studios έρχονται απο το Σαν Ντιέγκο Comic-Con

Οι επόμενες ταινίες αποκαλυφθηκαν, καθώς και περισσότερα από αυτά που έρχονται στο Disney + και κάποιες εκπλήξεις δια στόματος Κέβιν Φάγκι!

Χθές στο Σαν Ντιέγκο Comic-Con 2019, τα Marvel Studios πήγαν στη σκηνή του Hall H για να αποκαλύψουν τις επερχόμενες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το στούντιο – συμπεριλαμβανομένου του επόμενου κεφαλαίου του Marvel Cinematic Universe και ό, τι σχεδιάζεται για τη Disney +. Εδώ είναι όλα τα νέα που βγήκαν από την αίθουσα Η σε ένα μέρος!

Οι φίλοι μπορούν να προσβλέπουν σε αυτούς τους τίτλους τα επόμενα δύο χρόνια:

Για να κλωτσήσει τα πράγματα, ο Πρόεδρος του Marvel Studios, Kevin Feige, ανακοίνωσε τα The Eternals του Marvel Studios!

Το Marvel Studios “Οι αιώνες με πρωταγωνιστή τον Richard Madden ως Ikaris, τον Kumail Nanjiani ως Kingo, τον Lauren Ridloff ως Makkari, τον Brian Tyree Henry ως Phastos, τον Salma Hayek ως Ajak, τον Lia McHugh ως Sprite, τον Don Lee ως Gilgamesh και την Angelina Jolie ως Thena. Τα Eternals, τα οποία θα σκηνοθετήσει ο Chloe Zhao, θα έρθουν στα θέατρα στις 6 Νοεμβρίου του 2020.

Το επόμενο επεισόδιο ήταν η πρώτη επίδειξη που έφτασε αποκλειστικά στο Disney +, το The Falcon Studios και το Χειμερινό Στρατιώτη! Ο Anthony Mackie και ο Sebastian Stan ήρθε στη σκηνή για να χαιρετήσει τους οπαδούς και αποκαλύφθηκε ότι ο Daniel Brühl θα επιστρέψει ως ο κακοποιός Baron Zemo. Το Marvel Studios Το Falcon και ο Χειμερινός Στρατιώτης θα έρθουν στην Disney + το φθινόπωρο του 2020.

 

Ακολουθεί ένας κλασικός χαρακτήρας Marvel Comics που κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο – το Shang-Chi του Marvel Studios και το μύθο των δέκα δακτυλίων με πρωταγωνιστή τον Simu Liu. Εμφανίζεται παράλληλα με τον Liu θα είναι η Awkwafina σε ένα αδημοσίευτο ρόλο και ο Tony Leung ως (πραγματικός) Μανταρινός. Το Shang-Chi του Marvel Studios και ο μύθος των δέκα δακτυλίων θα σκηνοθετήσει ο Destin Daniel Cretton. Στα θέατρα 12 Φεβρουαρίου 2021.

Το WandaVision της Marvel Studio, μια πρωτότυπη σειρά με πρωταγωνιστές την Elizabeth Olsen και τον Paul Bettany, εκθέτοντας τους ρόλους MCU ως Wanda Maximoff / Scarlet Witch και Vision. Η Costarring μαζί τους είναι η Teyonah Parris, την οποία αποκάλυψε ο Feige, που θα έπαιζε την ενήλικη Monica Rambeau, η οποία εισήχθη ως παιδί στο Captain Marvel Studios Marvel Studios. Το WandaVision του Marvel Studios θα φτάσει στην Disney + την άνοιξη του 2021.

 

Ο αγαπημένος στους κόλπους της MCU, ο Loki, θα κάνει επίσης το δρόμο του στη Disney +! Το “Loki” των Marvel Studios, μια πρωτότυπη σειρά με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston, θα δει τον θεό της κακομεταχείρισης να προκαλεί ακόμα περισσότερα προβλήματα από την άνοιξη του 2021.

Ο γιατρός του Marvel Studios είναι παράξενος στο Multiverse of Madness με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch ως Stephen Strange με τον Scott Derrickson να επιστρέφει ως σκηνοθέτης. Αλλά η είσοδος στον Doctor Strange αυτή τη φορά θα είναι η Scarlet Witch, την οποία παίζει η Elizabeth Olsen. Σε μια άλλη συζήτηση, τα γεγονότα του Doctor Strange στο Multiverse of Madness θα συνδεθούν με τη σειρά Disney + της σειράς Marvel Studios WandaVision. Ο γιατρός του Marvel Studios, παράξενος στο Multiverse της Madness, θα κάνει το ξόρκι του στα θέατρα 7 Μαΐου 2021.

Η κληρονομιά του ‘What If … ?; τα κόμικς θα προσαρμοστούν στην οθόνη! Το Marvel Studios ‘What If … ?, η πρώτη κινούμενη σειρά στο MCU, θα ασπρίσει τον Jeffrey Wright ως τη φωνή του Watcher – πολλοί ηθοποιοί από όλη την MCU θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως ταλέντο φωνής. Κι αν…? θα παρουσιάσουν εναλλασσόμενες πραγματικότητες στο Σύμπαν Marvel, οι οποίες είναι έτοιμες να υπονόμευουν τον κόσμο σας το καλοκαίρι του 2021, αποκλειστικά στη Disney +.

Ένας άλλος χαρακτήρας από το MCU θα εμφανιστεί στη μικρή οθόνη: το Hawkeye του Marvel Studios με πρωταγωνιστή τον Jeremy Renner, ο οποίος εντάχθηκε στο Kevin Feige στη σκηνή, μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για την εκπομπή, η οποία θα παρουσιάσει την Kate Bishop, η οποία έπληξε το σήμα της στο Marvel Comics. Το Hawkeye των Marvel Studios θα έρθει στην Disney + το φθινόπωρο του 2021
Επίσης αποκαλύφθηκε ότι κάποιος από την ιστορία του Thor θα επιστρέψει στο MCU – η Natalie Portman θα επιστρέψει στο Marvel Studios ‘Thor: Love and Thunder, ενώνοντας τα αστέρια Chris Hemsworth και Tessa Thompson. Ο Taika Waititi επιστρέφει ως σκηνοθέτης και επιβεβαίωσε ότι η Jane Foster θα γίνει η Mighty Thor, θεά της Thunder. Το Thor Marvel Studios: Η αγάπη και η καταιγίδα θα φτάσουν στα θέατρα στις 5 Νοεμβρίου του 2021.
Φαίνεται ότι θα μάθουμε πολλά περισσότερα για τη Natasha Romanoff! Η μαύρη χήρα του Marvel Studios, με πρωταγωνιστή τον Scarlett Johansson, εκδηλώνοντας τον ρόλο του MCU. Θα συνοδεύεται από τον David Harbour ως Alexei AKA Ο Κόκκινος Κηδεμόνας, Φλωρεντία Pugh ως Yelena, O-T Fagbenle ως Mason, και Rachel Weisz ως Μελίνα. Ο Cate Shortland σκηνοθετεί. Η Μαύρη Χήρα του Marvel Studios θα έρθει στα θέατρα της 1ης Μαΐου 2020.
Λίγο πριν τελειώσει το πανελ ο Φάιγκι ανακοίνωσε πως έρχονται και τα «Black Panther 2», «Captain Marvel 2», «Guardians of the Galaxy 3», και η νέα ταινία «Fantastic Four» αλλά, και αυτό προκάλεσε έκπληξη, ανέφερε μεταλλαγμένους το οποίο αρκετοί ερμήνευσαν πως οι X-Men ίσως κάνουν την εμφάνισή τους στο MCU.
Και αν όλα αυτά τα μαζικά νέα του Marvel Studios δεν ήταν αρκετά … Ο Kevin Feige εισήγαγε τον Mahershala Ali ως Blade! !!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα