Όλες οι ευθύνες βαραίνουν τον Πρόεδρο και ΜΟΝΟΝ Ι AL Jazeera

Tι κριτική να ασκήσεις σε ένα κακό ευρωπαικό ματς του Ολυμπιακού, οταν για ακόμα μία φορά η ομάδα δεν κατάφερε να δημιουργήσει, να απειλήσει, να πιέσει και να κάνει τον αντίπαλο του να αισθανθεί την καυτή άλλοτε έδρα του Γεώργιος Καραισκάκης. Δυστυχώς για όσους δεν θέλουν να το κατανοήσουν ο Ολυμπιακός μίκρυνε ακόμα περισσότερο στα μάτια πολλών φίλων του, πόσο μάλλον της Ευρωπαικής Ελίτ στην οποία με κόπο όλα αυτά τα χρόνια θέλει να λέει ότι ανήκει.

Με μαθηματική ακρίβεια η κριτική μας εδώ απο το Club τόσο η προσωπική μου αλλά και πολλές φορές του Χόρχε τα τελευταία δύο χρόνια δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και το κακό είναι ότι πολλοί μας την έπεσαν πολλές φορές τόσο μέσω του ραδιοφώνου αλλά και εδώ απο το site. Δεν κρίνω κανέναν απο αυτούς, ο καθένας έχει την άποψη του και την εκφράζει, όμως υπάρχει πάντα μία διαφορά, βλέπω μπάλα και απλά κοιτάζω την ομάδα μου.

Οι ευθύνες κατά την προσωπική μου άποψη όπως τις έχω εκφράσει πάμπολές φορές δεν έχουν να κάνουν με τους παίκτες ή τον προπονητή, αυτοί απλά έρχονται και παρέρχονται. Η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον Πρόεδρο και ΜΟΝΟΝ. Ο Πληρώνων πάντα είναι αυτός που έχει την τελική ευθύνη γιατί απλά αυτός θα πάρει την τελική απόφαση να φέρει το κάθε παλτό στον Ολυμπιακό.

Αυτός αποφασίζει ότι ο Γκιγκέρμε δεν αξίζει να πάρει τα λεφτά που θέλει, όντας ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και ενορχηστροτής της  και πως την δουλειά θα την κάνει με πάικτες στυλ, Ενβιλά και Μπουχαλάκη ….. Αυτός δεν ανανεώνει τον Ομάρ και φέρνει παικτάκια στυλ Ραφίνια, Λαλά ….. Ρέαμπτσιουκ ….. παίκτες που δεν αντικαταστάθηκαν ώς όφειλαν με την ίδια ποδοσφαιρική αξία, παίκτες μικροί σε έναν σύλλογο που δεν μπορεί να περιμένει.

Η ομάδα που βλέπαμε 2 χρόνια πριν δυστυχώς ξεχαρβαλώθηκε εντελώς και στην θέση αυτών που έφυγαν ήρθαν παίκτες της σειράς που είτε παίζουν στον Ολυμπιακό είτε στον Απόλλωνα Σμύρνης το ίδιο και το αυτό θα κατάφερναν. Μετεγγραφές που παρουσιάστηκαν σαν μεσσίες ( Μανωλάς … Παπασταθόπουλος, και σια ) είναι μόνο για τους οπαδούς.

Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως αυτός που πληρώνει πάντα, επηρεάζεται και απο ανθρώπους που δεν έχουν καν επαφή με το άθλημα, πληρώνει το μάρμαρο γιατι οι αποφάσεις του δυστυχώς είναι επηρεασμένες απο καφενειακές λογικές, ‘‘Θρύλε Θεε μου Ολυμπιακέ μου” και ”Θρύλε γερά με Τσαμπουκά” ….

Οι ομάδες γίνονται απο τους παίκτες και απο τους Προπονητές που θα φέρει ο Πρόεδρος και ΟΧΙ μόνο επειδή φοράνε την δοξασμένη φανέλα του συλλόγου. Οι ομάδες αν δεν υπήρχαν οι Πρόεδροι απλά θα ήταν όπως ακριβώς και τα μικρομάγαζα που συναντάμε στην αγορά… Θέλετε αποδείξεις ??? βλέπε, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα πρέπει να καταλάβει ότι για την κακή εικόνα και πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη φέρει ο ίδιος και ΜΟΝΟΝ την ευθύνη. Πρέπει λοιπόν να φέρει ξανά στον Ολυμπιακό παίκτες στυλ, Μιραλάς, Τζιμπουρ, Τζορτζεβιτς, Γιαννακόπουλου, Αλεξανδρή, Αμανατίδη, Κούλη Καραταίδη, Μαυρογενίδη, Γκογκιτς, Κρινστενσιεν, Στολτίδη, Ζε Ηλίας, Ζετεμπεργκ, Γκαλλέτι, Ομαρ, Τσιμίκα, Γκιγκέρμε, Πουρσανιδη, Πατσατζόγλου, Παπαδόπουλου, Μελμπεργκ, Γεωργάτου, Ποτένσε….. παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας σε υψηλά στανταρς και όχι σε αυτό το μόρφωμα που βλέπουμε τώρα το οποίο δεν μπορεί να αποκλείσει ομάδες υποδεέστερες απο αυτές που έχει αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην ευρωπαική του ποδοσφαιρική σταδιοδρομία .

 

ΥΓ Αλήθεια τον Μανωλά ποιος τον έφερε στον Ολυμπιακό? ο Μάρτινς …??

AL Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα