ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΑΕΚ 4-1. Όταν έπαιξε σαν Θρύλος την σκόρπισε SERPICO

Όποιος είδε τον αγώνα καί μιλάω ειδικά για τους φίλους του Ολυμπιακού, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που έκαναν οι παίκτες του μέσα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Ανυπαρξία παικτών, χωρίς πλάνο, χωρίς πάθος, το ένα λάθος να διαδέχεται τό άλλο. Γκάφα στην γκάφα η άμυνα τών ερυθρόλευκων, σε κάθε φάση νά μυρίζει γκολ.

Απίστευτα νοθρός, άνευρος καί μία ομάδα γενικά πού Δεν θύμιζε σε καμμία περίπτωση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.! Διπλή γκάφα τού γνωστού στο πανελλήνιο Βουκοβιτς καί στην συνέχεια του ΣΑ.  Μόλις στο 3′ λεπτό ο Πόνσε λέει ευχαριστώ καί σκοράρει, το γήπεδο παγώνει καί οι παίκτες του Ολυμπιακού χάνονται μέσα από το παιχνίδι.

Οι τής ΑΕΚ είναι τά αφεντικά στο ματς καθώς οι γκέλες στην άμυνα του Ολυμπιακού συνεχίζονται με το σκορ να μένει στο 0-1 εως το τέλος του Ά ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα τού Β ημιχρόνου το σκηνικό αλλάζει και το ξέσπασμα της ερυθρόλευκης καταιγίδας είναι αυτό που το χαρακτηρίζει.

Μέσα στο ματς Λάζαρος καί Τοροσίδης, άλλη ομάδα ο Ολυμπιακος στο δεύτερο ημίχρονο. Τορπίλη τού Καμαρά καί 1-1 στο 49″ λεπτό. Κόκκαλο η Ένωση παρακολουθεί το επιθετικό κρεςέντο τού Ολυμπιακού. Η άμυνα λειτουργεί καλύτερα, στα Χαφ αφεντικά είναι ο Καμαρά με τόν Γκιγιέρμε, τά εξτρέμ κάνουν τό παιχνίδι τους καί όλο τό ΜΑΤΣ το παίρνει στα πόδια του ο Φορτουνης.

Πίεση, κλεψίματα, καλή κυκλοφορία με την ΑΕΚ να παίζει απλά τον ρόλο του θεατή. ΓΚΟΛ ο Φορτούνης καί ανατροπή 2-1. Δεν σταματάει με τίποτα η ερυθρόλευκη αντεπίθεση, θέλουν να καθαρίσουν τον αγώνα με θρίαμβο. Δεν βγαίνει καμμία κούραση από τον αγώνα τής Πέμπτης, αφινιασμένοι στην κυριολεξία, κάνουν το 3-1 με τον Χασάν καί ο εφιάλτης για την ΑΕΚ, δεν σταματά εδώ.

Οι γραμμές δουλεύουν ρολόι, η ψυχολογία είναι στα ύψη καί τό πάρτυ τελειώνει με τον Φορτούνη να κάνει τό 4-1. Μία αναμέτρηση που ξεκίνησε όλο χαρά για την Ένωση καί τής έγινε εφιάλτης. Νικητής κατά κράτος ο Μάρτινς απέναντι στον Χιμένεθ, στο Β” ημιχρόνο.

Ένας άλλος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος.Ένας Ολυμπιακός πού έκανε χαρούμενους τούς χιλιάδες οπαδούς του, γιατί απλά αυτόν τον Θρύλο θέλουν να βλέπουν.

https://youtu.be/M15JUmXIEFo

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα