ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ-ΑΡΗΣ 4-1. Ενας Ποτένσε τα πάντα όλα.

Έτσι ακριβώς έγινε σε αυτό τό ματς, όπου ο κοντός πήρε τόν θρύλο από τό χέρι καί τόν έφερε νικητή καί κλειδώνοντας παράλληλα την δεύτερη θέση πού τόν στέλνει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Έδωσε την ταχύτητα πού έλειπε από τούς υπόλοιπους πού με εξαίρεση τόν Φορτουνη πήγαιναν στο περπατητό. Ο Άρης φρόντισε την άμυνα του καί πηγαίνοντας σε κοντρόλ επιθέσεις δεν κινδύνευε ιδιαίτερα. Φορτούνης καταπληκτική καθετη στην περιοχή αποδέκτης ο Ομάρ πού φάνηκε χθές πόσο έλειψε στα προηγουμενα παιχνίδια,  συστημένη στον Μασούρα καί 1-0.
Η σφαίρα ΠΟΤΕΝΣΕ αλλάζει πλευρά , μπαλιά διαβήτη ο Μασούρας, καί στο 35′ λεπτό ο Κοντός με Σουτ φέρνει τό σκορ στο 2-0. Έτσι τελείωσε τό ημιχρόνο πού βρίσκει τόν Ολυμπιακό να διαχειρίζεται άνετα τον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει τόσο φουριόζος αλλά πάλι αυτός έχει τόν έλεγχο καί την κατοχή ψάχνοντας απλά μία φάση για νά κάνει το τρίτο γκολ πού θα κλειδώσει τόν αγώνα. Η Άρης διορθώνει την κυκλοφορία τής μπάλας, καί τά μαρκάρισμα καί στο 74″ λεπτό αφού η μπάλα δεν φεύγει από την περιοχή τού Ολυμπιακού, ο Μαρτίνες κάνει το γκολ καί ανεβάζει αυτόματα την ψυχολογία τού Άρη για κάτι καλύτερο.2-1 καί πάμε πάλι. Σάς είπα όμως ο Ποτενσε δεν παιζόταν σήμερα. Με την σέντρα αμέσως απαντάει πάλι με προσωπικό γκολ.3-1 καί αντίο αγώνας για τούς Θεσσαλονικείς. Τούς έκοψε ο κοντός τά φτερά μέσα σε ένα λεπτό. Μέχρι την λήξη τού αγώνα δεν υπάρχει κάτι τό εντυπωσιακό καί προς τό τέλος τού ματς, σέντρα ο Κούτρης καί νά επιτέλους πού σκόραρε καί ο Γκερέρο πού είχε μπει αλλαγή. 4-1 τελικό σκορ. Σημείο αναφοράς του χθεσινου παιχνιδιου , ο Ολυμπιακός έκανε λιγότερες τελικές αλλά ήταν περισσότερο αποτελεσματικός.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ NOVASPORTS

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα