Ολυμπιακός-Δυναμό Κιέβου 2-2. Ψυχρολουσία στο τέλος SERPICO

Ο Ολυμπιακός κρατούσε την νίκη στα χέρια του μέχρι το 89′ λεπτό αλλά ή Δυναμό είχε τόν τελευταίο λόγο, παγώνοντας το Καραϊσκάκη καί δυσκολεύοντας την υπόθεση πρόκριση στην ρεβάνς. Μπήκαν σοβαροί οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι, με μεγάλη προσοχή στην κυκλοφορία τής μπάλας , καί κοντά τίς γραμμές προσπαθώντας να μην δώσουν χώρους στους Ουκρανούς. Μακρινή μπαλιά στο 9′ λεπτό κατέβασμα τής μπάλας από τον Φορτουνη μέσα στην μικρή περιοχή πάσα στον Χασάν καί όμορφη εκτέλεση από τον Χασάν καί 1-0.

Ο Ολυμπιακός παίρνει ψυχολογία καί σιγά σιγά ανεβαίνει ψάχνοντας καί δεύτερο γκολ. Στο 19′ λεπτό ο Φορτούνησ κλέβει την μπάλα καί από πλάγια θέση σε άδειο τέρμα στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τό δεύτερο γκολ, καί τό ματς να γύρει πολύ υπέρ του Ολυμπιακού. Φαίνεται όμως όσο περνάει ο χρόνος ότι ο Ολυμπιακός κουβαλάει άγχος, καί παίζει περισσότερο σφυγμένος από ότι πρέπει. Η κακή λειτουργία τής άμυνας του φέρνει την Δυναμό από το πουθενά να κάνει το 1-1 στο 28′ λεπτό με πλασέ τού Μπουγιανσκι. Το γκολ αυτό θα κάνει τον Ολυμπιακό να ανέβασει την απόδοση του να πιέσει περισσότερο καί στο 40′ λεπτό με μία οβίδα έξω από την περιοχή ο Ντίαζ κάνει το 2-1.

Στο Β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός θα μπεί στο ματς περισσότερο συγκεντρωμένος στο να κρατήσει το υπέρ του σκορ καί νά χτυπήσει τούς Ουκρανούς στην κόντρα. Μπαλιά τού Νάτχο πού έχει αντικαταστήσει τον Φορτουνη, βγαίνει μόνος ο Ποτένσε, σπάει την μπάλα αδειάζοντας τον γκολκίπερ τής Δυναμό, σουτ στο άδειο τέρμα από πλάγια αλλά η μπάλα πάει άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κάνει τό 3-1. Όσο περνάει η ώρα ο Ολυμπιακός δίνει γήπεδο στην Δυναμό καί δύσκολα μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Μπαίνει καί ο Λάζαρος στον αγώνα να πάρει λίγο την μπάλα καί να ανεβάσει την ομάδα, αλλά οι Ουκρανοί ανεβάζουν στροφές καί πίεση.

Επόμενη αλλαγή στην θέση του κορυφαίου του αγώνα Ντίαζ ο Μασούρας . Το ματς πλησιάζει στο τέλος τού με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να κρατήσει τό υπερ του σκορ αλλά στο 89′ λεπτό ο Βέρμπιτς σε κακή αντίδρασης τής άμυναςτ τού Ολυμπιακού, κάνει σουτ , καί φέρνει τον αγώνα στα ίσα. 2-2. Ένα σκορ που ευνοεί την Δυναμό καί πού θα πρέπει να κάνει τον Ολυμπιακό να κάνει την υπέρβαση σε λίγες μέρες στην Ουκρανία. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Θρύλος αδίκησε τον εαυτό του σε αυτόν τον αγώνα., αλλά επίσης πιστεύω πώς ένας καλός καί συγκεντρωμένος Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει τούς Ουκρανούς μέσα στην έδρα της.

Μέχρι τότε υπομονή.

 

https://www.youtube.com/watch?v=abbCBxpPt8Q

Διαβάστε Περισσότερα