ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡ 79-68 GAME 1 | DRAZEN

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στη σειρά κυρίως γιατί έμεινε πιστός στο πλάνο του.

Η καλύτερη ομάδα στο παρκέ το μόνο που έχει να κάνει είναι να πραγματοποιήσει το επιθετικό ξέσπασμα της και αντίστροφα να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να βρει ρυθμό στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός ορθά έκλεισε τη ρακέτα , έδωσε το σουτ στον Καλάθη και δεν άφησε τη Φενέρ να κυκλοφορήσει τη μπάλα εύκολα και γρήγορα στην επίθεση.

Το ζητούμενο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έδωσε αρκετά σουτ στη Φενέρ για να βρει ρυθμό και έπαιξε άψογα τις αλλαγές στην άμυνα.

Ο Canaan πήρε αυτοπεποίθηση από τα πρώτα σουτ αλλά τα υπόλοιπα ήταν αποτέλεσμα του εξαιρετικού passing game της ομάδας του coach Μπαρτζώκα.

Η off ball δράση του Βεζένκοφ είναι εκείνη που ξεκλειδώνει πράγματα και δίνει το αποτελεσματικό shot selection.

O Παπανικολάου είναι ο παίχτης που κρατάει τις αποστάσεις στην άμυνα . Δεν θα χάσει ο Ολυμπιακός από τους ψηλούς της Φενέρ αλλά μόνο εάν μπουν στην εξίσωση τα guards της.

Ο coach Ιτούδης πήρε πόντους στο post αλλά κυρίως βρήκε ευκαιρίες το παιχνίδι όταν οι ερυθρόλευκοι έπαιζαν με το second unit.

Η Φενέρ προσπάθησε να δώσει τα σουτ που ήθελε στον Ολυμπιακό αλλά η κυκλοφορία των γηπεδούχων πήρε αυτά που ήθελε.

Ο Motley με τον Jekiri κατάφεραν να βγάλουν τον Fall εκτός ρυθμού κάποιες στιγμές αλλά οι περιφερειακοί δεν είχαν την ικανότητα να το εκμεταλλευτούν και έπεφταν τελικά πάνω του.

Το 55.2% (16/29) στο τρίποντο είναι το στατιστικό στοιχείο που κρατάει σαν φυλαχτό για το επόμενο ματς ο Ολυμπιακός.

Η Φενέρ δεν είναι σαφώς κακή ομάδα αλλά δεν δείχνει φορμαρισμένη και ίσως αυτό της στοιχίσει την ικανότητα για το break.

Η συνέχεια στο παρκέ.

DRAZEN

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα