ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 3-0. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΥΚΟΛΟ….

Ένας σοβαρός και ουσιαστικός Ολυμπιακός δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στην oμάδα της Λαμίας να διεκδικίσει κάτι από τον σημερινό αγώνα. Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω τούς πανηγυρισμούς από την πρόκριση επί της Μίλαν και με αγωνιστική πειθαρχία και ωραίο ποδόσφαιρο πήρε τον αγώνα. Παρά τίς ελειψεις και την κούραση η ομάδα του ΜΑΡΤΙΝΣ έτρεξε δημιούργησε,  παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο πήρε την νίκη. Νάτχο και Μπουχαλάκης στα χαφ έκαναν τα πάντα για να περνάει η μπάλα σωστά μπροστά. Ο Μαέστρος για έναν ακόμα αγώνα Φουρτούνης ξεδίπλωνε το μεγάλο ταλέντο του ,ανοίγοντας χώρους , δίνοντας πάσες μισό γκολ και γενικά βάζοντας σε συνεχείς μπελάδες την άμυνα της Λαμίας.

Πολλές κούρσες ο Ελαμπντελαουί και ένα γκολ τον κατατάσσουν και αυτόν στους κορυφαίους του αγώνα. Αλάνθαστος Σισέ που μία κεφαλιά του βρήκε δοκάρι. Εκπληκτική επέμβαση σε μία και μόνο φάση που χρειάστηκε ο Σα στο β”ημίχρονο σε σουτ του Δημούτσου. Στο 32 λεπτό επιτέλους ο Γκερέρο σκοράρει .Η πορεία θα δείξει εάν έσπασε η γκίνια.

Το Β ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ του Φέτφα σχεδ’ον από τα αποδυτήρια και όταν επιτέλους σκοράρουν αυτοί οι δύο, που έχουν χάσει σε αλλά ματς τα άχαστα τότε λές ( Το πήρα το ματς). Προτού συνέλθει η Λαμία έρχεται ένα τρίτο γκολ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον Ελαμπτελαουί και η τελετή παίρνει τέλος. Όχι ο Ολυμπιακός δεν έκατσε, έψαξε με ωραίους συνδυασμούς και αλλά γκολ απλά δεν έκατσαν. Σιγά σιγά ο ρυθμός αρχίζει να πέφτει η Λαμία δεν είχε καμία τύχη και ο Θρύλος συνέχισε την πορεία του πρός την κορυφή.

https://www.youtube.com/watch?v=AgZ0c5P9aeg&t=57s

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα