ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΛΑΡΙΣΑ 4-0. Φουρτουνιασμένος κι’ ασταμάτητος SERPICO

Ένας καταπληκτικός Ολυμπιακός έπνιξε στο Καραϊσκάκη την Λάρισα.Μπηκε κυριολεκτικά Σελληνιασμενος να τελειώσει γρήγορα το ματς. Πρώτα ο δαιμόνιος Ποτενσε πού έκανε πάλι τα μαγικά του αλλά δεν τελείωσε δύο δίκες του ευκαιρίες , αλλά την λύση στην πίεση από τό πρώτο δευτερόλεπτο τού θρύλου την έδωσε μόλις στο 8” λεπτό ο Μασούρας. Όλα τα λεφτά η μπαλιά του Νατχο που έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Λάρισας. Με μία εκτέλεση ο Μασούρας που δεν άφησε την μπάλα να πάρει ανάσα κάνει το 1-0. Ο Ολυμπιακός έχει μπει όπως είπαμε Σελληνιασμενος ωχ καί η Λάρισα απλά παρακολουθεί το Σόου των παικτών του θρύλου.

Στο 16’λεπτο τραβηγμα στην μικρή περιοχή στον Μιράντα καί πέναλτι. Εκτέλεση από Φορτουνη καί το σκορ στο 2-0.Η παράσταση για τον θρύλο συνεχίζεται με την Λάρισα θεατή καί παραδομένη στο γρήγορο ποδοσφαιρο και στην πίεση των παικτών του Ολυμπιακού. Κάθε επίθεση του θρύλου είναι φωτιά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι υπάρχουν στιγμές που χάνεται τό τόπι. ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ καί Γκερέρο συνδυάζονται άψογα καί στο 44′ λεπτό ο καπταιν του θρύλου εκτελεί με το αριστερό καί 3-0. Ο κόσμος αποθεώνει ομάδα καί προπονητή. Υπέροχο θέαμα.

Στο Β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπαίνει με όρεξη καί είναι καί πάλι το αφεντικό στο ματς. Η κατοχή έρχεται στο 76-24.Αυτο τα λέει όλα. Σόου από Ποτενσε Γκιγερμε Νατχο. Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ψάχνει καί άλλο γκολ. Η καταπληκτική καθετι πάσα του νεαρού Ανδρούτσου που είχε μπει πριν λίγο δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ καθυστέρηση αφού αδειάζει τον Γκολκίπερ τής Λάρισας κάνει τό 4-0.

Σκέτη απόλαυση ο θρύλος κάνει ότι θέλει μέσα στο τεραιν.Περνωντας η ώρα ρίχνει Ρυθμό καί περιμένει απλά την λήξη τού αγώνα. Ο Μασούρας παραλίγο να κάνει δύο τα τέρματα του στο 75’η μπάλα όμως δεν τού κάνει την χαρι καί βρίσκει δοκάρι. Το ματς τελειώνει καί τέλος στον εφιάλτη τής Θεσσαλικής ομάδας. Ο κόσμος χειροκροτεί ασταμάτητα για το αποτέλεσμα καί το θέαμα που πρόσφεραν οι παίκτες του Μαρτινς που σίγουρα πιστώνεται αυτό που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός.

 

Ολυμπιακός – ΑΕΛ: 4-0 (HL)

 

TA ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  TOY BINTEO ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ NOVASPORTS

Διαβάστε Περισσότερα