ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με το μυαλό στην Μίλαν? ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στην Λαμία ? SERPICO

Ετσι όπως σας τα είχα γράψει πρίν λίγες ημέρες. Τελείως διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τον πήχυ ψηλά έβαλαν οι Ερυθρόλευκοι  και το πέτυχαν. Πέρασαν το μεγάλο ποδοσφαιρικό εμπόδιο που λέγεται Μίλαν. Κάλυψαν την διαφορά των δύο τερμάτων και η πρόκριση έκανε ΜΠΑΜ σε όλη την Ευρώπη. Με μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Καλό ποδόσφαιρο ταπείνωσαν την Μίλαν των 7 Ευρωπαϊκών τροπαίων. Έτσι μεγαλώνουν οι ομάδες ΚΎΡΙΟΙ του ΠΑΟΚ. Όταν οι επιτυχίες τούς ξεπερνάνε τα σύνορα. Όταν ασχολούνται μαζί σου όλος ο Ευρωπαϊκός αθλητικός τύπος. Όταν βοηθάς με όποιο τρόπο μπορείς στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Έτσι λοιπόν απλά χτίζεις όνομα, ανεβάζεις το πρεστίζ στην ομάδα σου και γενικά βάζεις στόχους για πιό ψηλά.

Σωστά γίνεται αυστηρή κριτική και ειρωνικά σχόλια από τούς ίδιους τους φίλους του ΠΑΟΚ , διότι δεν γίνεται να ξευτιλίζεσαι τρώγοντας 3 ΓΚΟΛ από ημίχρονο από μία κάποια ΜΠΑΤΕ , μέσα στην πύρινη Τούμπα και να σφυρίζει αδιάφορα.Δεν γίνεται να παρουσιάζεις αυτό το απαράδεκτο ποδόσφαιρο. Τραγικός όλος ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε τον κόσμο του. Ναι κύριε δεν είχες κανένα μεγαθήριο να κερδίσεις. Μια μέτρια ομάδα που έκανε τα απλά μέσα στο γήπεδο και σε σκόρπισε. Δεν είχες απέναντι σου κανένα Μεγαθήριο που θα έπρεπε κιόλας να κάνεις ανατροπή και στο σκόρ. ΈΛΕΟΣ.

Ευτυχώς κάποιος μάζεψε τον Λουτσεσκου και δεν δήλωσε :Είχαμε το μυαλό στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ?? πάλι καλά. Γι’αυτό ΚΎΡΙΟΙ του ΠΑΟΚ έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε μέχρι η ομάδα να γίνει μεγάλη παντού. Μέσα και έξω. Θέλει πάνω από όλα αλλαγή φιλοσοφίας, και λίγα λόγια.  Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Χαίρεται ..!!

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα