Ολυμπιακός: Όχι τυχαία Νο1. SERPICO

Εάν το άσμα πού λέει ότι:” Τά τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια” ισχύει, τότε η κίνηση στα εισήτηρια διάρκειας τών ομάδων μας καί ειδικότερα τών Μεγάλων ΠΑΕ, είναι η καλύτερη απόδειξη , για τό ποιός είναι ο Μεγάλος τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Έσπασε το φράγμα τών 20.000 διάρκειας ο Ολυμπιακός καί συνεχίζει. Καί εάν δεν πάρει απόφαση η διοίκηση να σταματήσει η διάθεση τους , τότε θα μιλάμε για ένα Καραϊσκάκη τούμπανο κάθε Κυριακή.

Δυο χρόνια άτιτλοι οι ερυθρόλευκοι αλλά πάντα σταθερά στην κορυφή στην διάθεση εισιτηρίων. Όταν οι υπόλοιποι μέχρι τώρα ούτε κάν έχουν ακουμπήσει τά 10.000 εισητηρια. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα συμφωνώ , αλλά ρε παιδιά τό φαβορί στην κούρσα τών εισητηρίων έφυγε πρώτο στην εκκίνηση καί έτσι θά τερματίσει όπως όλα δείχνουν. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο , όχι μόνο φέτος. Αχαστος ο Ολυμπιακός στον κόσμο του , που δείχνει χρόνια τώρα την αγάπη καί την υποστήριξη του.

Ακόμα καί χωρίς τό μεταγραφικό όνομα εκείνο πού κάποτε έστελνε τούς γαύρους στο αεροδρόμιο , είναι ο εμπορικότερες σύλλογος στην Ελλάδα.Παντα καί σταθερά πρώτος σε όλα” Τίτλους, διακρίσεις, σε κόσμο” παντού. Με τον Αστέρα Πλαταμώνα θά παίζει ή με την Μπάγερν, το Καραϊσκάκη θά είναι γεμάτο καί στον ” αέρα”.

Γιατί είπαμε καί γράψαμε: Μεγάλος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!!!!!

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα