Ολυμπιακός – ΟΦΗ 5-1. Έβγαλε αντίδραση, έκανε πάρτυ …

Μεγάλο ζητούμενο ήταν για τον κόσμο τού Ολυμπιακού για τό πώς θά παρουσιαστεί η ομάδα σήμερα με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Δεν είναι λίγο πράγμα μετά από Ευρωπαϊκό αποκλεισμό  καί έτσι όπως ήρθε αυτός, να μπεις για ματς μέσα σε 3 μέρες. Η ψυχολογία τών παικτών τού θρύλου δεν πρέπει να ήταν καί στο καλύτερο σημείο καί λογικό ήταν. ‘Ομως εάν εξαιρέσουμε τά πρώτα 15-20, πού ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένος, έκανε αναγκαστικές δύο αλλαγές, όλο τό υπόλοιπο ματς ήταν πραγματικά καταιγιστικός. Κέρασε με ένα πεντάμπαλο την ομάδα τής Κρήτης, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Μασούρας ήταν καί πάλι παρών , λέγοντας με τόν τρόπο του αφήστε με να παίζω. Είναι αυτός που ανοίγει τον χορό τών γκολ , καί ακολουθούν Χασάν, καί Φορτούνης για να τελειώσουν τον αγώνα από τό πρώτο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ έχει δεχθεί τόν απόλυτο αιφνιδιασμό καί απλά βρίσκεται τυπικά στο χορτάρι. Τό δεύτερο ημίχρονο βρίσκει τον θρύλο να παίζει μόνος του, χάνονται πολλές ευκαιρίες ώσπου πάλι ο Χασάν σκόραρει αφού έχει μπει καί ένα γκολ, αυτό τής τιμής για την ομάδα τής Κρήτης.

Ψάχνει καί άλλα γκολ ο Ολυμπιακός αλλά δεν είναι καλά τα τελειώματα, καί ευτυχώς δηλαδή για τον ΟΦΗ , διότι τό κοντέρ θα πήγαινε πολύ ψηλά. Καλή εμφάνιση, γκολ, καί ο Ολυμπιακός στρέφει τώρα την προσοχή του σε ματς κυπέλλου με την Λαμία σε λίγες μόνο μέρες.

https://www.youtube.com/watch?v=HKGNO2K_iBc

 

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ NOVASPORTS

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα