ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΛΑΝ” ΠΑΟΚ: ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ . SERPICO

Τελείως διαφορετικά αντιμετωπίστηκε η ήττα των δύο ομάδων μας στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Διαφορετική βέβαια καί η αγωνιστική τους συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο. Σας το έχω ξαναγράψει πάλι, ότι για εμένα ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ των Ελληνικών ομάδων είναι η αγωνιστική τους παρουσία στα Ευρωπαϊκά ματς. Εκεί πού οι αντίπαλοι έχουν αλλά προσόντα ποδοσφαιρικά. Εκεί που πρέπει να δειξης ποιός είσαι και τι ομάδα διαθέτεις. Σκασμένο έφυγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού από το γήπεδο με Αντίπαλο την ΜΠΕΤΙΣ.Είχαν πολύ καλή παρουσία έκαναν κατά διαστήματα το δικό τους παιχνίδι,έφτιαξαν φάσεις για γκολ 3 τουλάχιστον κλασικές και γενικά καρδιοχτυπησαν τούς Ισπανούς.

Πέρασε βέβαια καί αρκετές δύσκολες στιγμες η Ομάδα του θρύλου αλλά γενικά ρε παιδιά το πάλεψε το ΜΑΤΣ. Όπως και στην Ελλάδα Έτσι και στην Ευρώπη πληρώνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την έλλειψη κλασικού γκολτζη . Τεράστιες ευκαιρίες χαμένες για τουλάχιστον να μήν χάσει .Άριστο στήσιμο από τον ΜΑΡΤΙΝΣ. Κορυφαίοι του αγώνα πάντα για μένα Μπουχαλακης,Και Σα. Υπόσχεση για να δώσουν τα πάντα με την Μίλαν για την πρόκριση έδωσαν παίκτες και προπονητής.  Μακάρι και το εύχομαι να γίνει.!

Εντάξει η Τσέλσι είναι μεγάλη ομάδα. Ουδεμία αμφισβήτηση. Εντάξει η γρήγορη αποβολή του έκοψε τα πόδια. Και αυτό δεκτό και κατανοητό. Αλλά ρε ΠΑΟΚ παίξε λίγο την μπάλα. Άλλαξε μια δύο πάσες σωστά. Φτιάξε και εσύ κάποιες φάσεις. Γιατί τέτοια αποκαρδιωτική εμφάνιση; Όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τον μαχητικό Βιεϊρίνια απλοί θεατές. Ειδικά μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ είχαν το μυαλό στο άντε να λήξη το ματς να φεύγουμε. Τίς επιλογές Λουτσεσκου και το πλάνο το βάζω σε δεύτερη μοίρα. Υπήρχαν μέσα παίκτες που αγωνίζονταν πού είμαι σίγουρος ότι μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Με πείραξε που δεν το πάλεψαν όσο μπορούσαν. Άσχημη εμφάνιση αλλά ,το δώρο της Μπατε αφηνη την πρόκριση ανοικτή. Συγγνώμη αλλά ξέχασα να πω και για τον καταπληκτικό Πασχαλακη που έκανε και χθες εκπληκτική εμφάνιση. Περιμένω από τον ΠΑΟΚ το επόμενο ματς να το καθαρίσει . Είναι στο χέρι του.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα