ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. – ΞΑΝΘΗ. 3-1. Γκολ καλή μπάλα και πρόκριση – SEPRICO

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη καί την πρόκριση απέναντι στην Ξάνθη. Αυτή την φορά είχαμε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες όπως πάντα με Ποτένσε Τσιμίκα καί Μασούρα αλλά η πίεση καί τό καλό ποδόσφαιρο έδειχνε ότι αυτή η αστοχία δεν γίνεται να συνεχιστεί. Καταπληκτική πάσα του Νάτχο και αυτή την φορά ο Ποτένσε σουτάρει σωστά και στο 29 λεπτό κάνει το 1-0. Ο Θρύλος πιέζει φτιάχνει φάσεις και συνέχεια βρίσκεται στην άμυνα της Ξάνθης. Θέλει να καθαρίσει το ματς και το δειχνη μέσα στο γήπεδο. Η Ξάνθη έχοντας μόνο μία καλή στιγμή απλά παρακολουθεί.Το ημίχρονο τελειώνει και η έναρξη του Β ‘ημιχρόνου μας έχει στο ίδιο έργο θεατές.

Τον Ολυμπιακφεντικό στο ματς. Στο 52′ λεπτό μέσα από την μικρή περιοχή και όμορφη προσποίηση ο Χασάν επιτέλους σπάει το ρόδι και σημαδεύοντας σωστά κάνει το 2-0. Ο θρύλος δεν μένει σε αυτό το σκορ και συνεχίζει να πιέζει για το τρίτο γκολ που καί πάλι το κάνει ο Ποτένσε μέσα από την περιοχή και το σκορ πάει στο 3-0. Και ενώ όλα κυλάνε ήρεμα ο Μπουχαλάκηςπου μόλις λίγα λεπτά είχε μπει τραυματίζεται, ενώ ο Μάρτινς έχει κάνει όλες τις αλλαγές καί ο Ολυμπιακός μένει με 10 παίκτες. Η Ξάνθη θα ανέβει φυσιολογικά και θα τα παίξει όλα για όλα. Σε μία φάση μία σέντρα σουτ βρίσκει τον αγκώνα του Τσιμίκα και ο Ρέφερι δείχνει πέναλτι . Εκτελεί ο Μπριτο καί γκολ.3-1.

Τα λεπτά που απομένουν βρίσκουν τον Ολυμπιακό να αμύνεται καί την Ξάνθη να προσπαθεί να κάνει καί δεύτερο γκολ. Αυτό όμως δεν γίνεται ο Ολυμπιακός στήνει σωστά την άμυνα του και δεν δίνει πολλά δικαιώματα.Πανηγυρικα το ματς τελειώνει και δίκαια βρίσκει τον Ολυμπιακό νικητή και να παίρνει την πρόκριση. Ο Νεοαποκτηθεις Σολδανο μπήκε σαν αλλαγή στο 63′ λεπτό στη θέση του Ποτενσε, αλλά έτσι όπως έγινε το παιχνίδι δεν γινόταν να δείξη κάποια πράγματα. Στο 81’ λεπτό μετά από κλέψιμο της μπάλας προτίμησε να τελειώσει μόνος του την φάση εντελώς άστοχα. Θα τον δούμε στην συνέχεια και θα μπορέσουμε σίγουρα να πούμε περισσότερα για την αξία του.

 

 

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ COSMOTE TV

Διαβάστε Περισσότερα