Ωραίος, σταθερός και εντός Στόχου! Σωτήρης Βάζελος

Τελευταία αγωνιστική για την κανονική περίοδο της Super League και ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Βόλο με 4-1 στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ. Ουσιαστικά από βαθμολογικής άποψης το παιχνίδι ήταν αδιάφορο καθώς και οι 2 ομάδες γνώριζαν πως θα πορευθούν από δω και στο εξής μέσα στη χρονιά.Για αυτό το λόγο ο Γιώργος Δώνης συνέχισε τις μεταγγίσεις από την ακαδημία του συλλόγου στην αντρική ομάδα.
Ξενόπουλος στο τέρμα και Ζαγαριτης σε ρόλο αριστερού μπακ άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον και βοήθησαν σε αυτή την άνετη επικράτηση για το τριφύλλι. Κορυφαίος του γηπέδου ο Μακέντα με 2 γκολ και 1 ασίστ ενώ ταυτόχρονα μετά από καιρό είδαμε μια γεμάτη εμφάνιση από τον Γιάννη Μπουζούκη κάτι το οποίο χρειαζόταν ο μικρός ώστε να πάρει τα πάνω του.
Οι πράσινοι εδώ και 2 μήνες έχουν αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοση τους και ιδίως στα εντός έδρας παιχνίδια.Δεν υπάρχει πλέον αυτό το ασανσέρ στην απόδοση τους όπως υπήρχε στην αρχή της τρέχουσας σεζόν.Ο στόχος για την είσοδο στα playoff ήρθε πολύ πιο εύκολα από όσο φαινόταν στην αρχή του πρωταθλήματος. Πόσο μακρινή μοιάζει εκείνη η 4αρα στο Βικελιδης ή η τραγική εμφάνιση με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.
Θυμάστε ότι κάποιοι μιλούσαν για Β εθνική αλλά από τέλη Νοεμβρίου και μετά άλλαξε η εικόνα.Το ζητούμενο όμως δεν είναι η εξάδα αλλά πως η ομάδα θα ξαναγίνει μεγάλη ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο.Η ποινή διαγράφεται φέτος και από του χρόνου τα ευρωπαϊκά σαλόνια τον περιμένουν εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Τώρα θα μου πείτε τι στόχο μπορεί να έχει ή να βρει η ομάδα από δω και πέρα.
Σαφώς τα παιδιά από την ακαδημία θα αξιοποιηθούν σε πολλά παιχνίδια ενώ παράλληλα θα πρέπει να μπει στο τριπάκι να κυνηγήσει την Αεκ για την 3η θέση ώστε να δημιουργηθεί κίνητρο και φιλοδοξία. Η κρίση μεταξύ προπονητή και διοίκησης φαίνεται να εκτονώνεται τις τελευταίες μέρες και ας ελπίσουμε ότι στα playoff θα δούμε καλή μπάλα από την ομάδα, φρέσκα πρόσωπα από την πράσινη ακαδημία και μια νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου,καθώς είναι η μοναδική ομάδα από τις θεωρητικά μεγάλες που δεν κέρδισε φέτος ο Παναθηναϊκός.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα