Ως μη γενόμενο | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Εκτός έδρας παιχνίδι ,με τον Άρη και όλα έδειχναν ότι με μια ισοπαλία θα έμεναν όλοι ήρεμοι , αν όχι ευχαριστημένοι.
Ο Άρης ερχόταν από συνεχόμενες αποτυχίες και σερί αγώνων που δεν είχε σκοράρει καν. Υποθέτουμε ότι ένα Χ με την έταιρη ομάδα της πόλης δεν τον χάλασε.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παραμένει τουλάχιστον αήττητος για πολύ καιρό και μία ήττα από τον συντοπίτη (;), θα μας πείραζε τον εγωισμό κι ας μην είχε κάποια ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.
Σε όλα αυτά υπάρχει και το βαρύ κλίμα από την άδικη απώλεια του φιλάθλου του Άρη. Δυστυχώς, δεν γινόμαστε πιο ώριμοι, ακόμη και μετά από τέτοια γεγονότα. Υπάρχει κατεύθυνση να φορτωθεί ο ΠΑΟΚ, το ανάθεμα και δυστυχώς μοιάζει να γίνεται συντονισμένα.

Την ώρα που όσοι εκφράζουν την ομάδα μας έχουν τοποθετηθεί χωρίς ενδοιασμούς και έχουν καταδικάσει το γεγονός. Η κατάθεση των λουλουδιών από τον Βιερίνια δεν είναι υποκριτική ενέργεια ούτε γίνεται για διαφημιστικούς σκοπούς. Ας κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Όλοι μας .
Στον αγώνα, κινδυνεύσαμε στην αρχή από την διπλή ευκαιρία, όμως σήμερα ο Πασχαλάκης ήταν εγγύηση. Όλη η άμυνα πήγε καλά, ο Μιχαηλίδης ήταν πολύ καλός και δείχνει ότι μας λείπει στους αγώνες της Ευρώπης. Ο Σάστρε δίκαια έχει πάρει την θέση του βασικού δεξιού μπακ και ο Φελίπε Σοάρες έδωσε ελπίδα ότι μόλις προσαρμοστεί θα ανεβάσει επίπεδο το κέντρο. Ο Τσιγγάρας πάλι πολύ καλός.Περιμένουμε την επιστροφή του Ολιβέιρα για να γίνεται πιο έντονη η παρουσία μας στην αντίπαλη περιοχή. Και ο Άκπομ και ο Τσόλακ δείχνουν ότι κάτι μας λείπει εκεί.
Ο διαιτητής σήμερα ήταν απολαυστικός. Μας θύμισε ότι το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και απολαυστικό να το βλέπεις όταν παίζεται και όχι όταν έχει συνεχείς διακοπές για το τίποτα. Σύμφωνα με τις φωνές που έφταναν στις οθόνες της τηλεόρασης θα έπρεπε σε κάθε φάση να καταλογιζόταν φάουλ. Ο διαιτητής ήταν λίγο πιο σοφός από αυτό. Για αυτό και ένα ισοδύναμο παιχνίδι ήταν ευχάριστο σαν θέαμα.
Την Πέμπτη τώρα θέλουμε να πάρουμε την χαρά της πρόκρισης. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Για αρχή θα πρέπει να μην δεχθούμε γκολ και η έδρα μας να δώσει ώθηση για την πρόκριση.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα