Όσο είναι μέσα ό Μέσι η Μπάρτσα είναι άλλη ομάδα!!

Δυσκολεύτηκε λίγο αλλά τελικά τα κατάφερε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Βαλβέρδε με τόν Μέσι στην ενδεκάδα πράγματι είναι διαφορετική. Με καλύτερη κυκλοφορία, πίεση καί καλό Ρυθμό μόλις στο 6 λεπτό με εκτέλεση κόρνερ από Μέσι καί πανέξυπνη κεφαλιά τού Κριζμαν πού βγήκε γρήγορα στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Συνέχισε νά πιέζει και νά βάζει δύσκολα στην περιοχή τής Βιγιαρεάλ. Σουταρα κανονιά από Αρτούρ στο 15″ λεπτό καί χαλαρά νωρίς νωρίς το 2-0. Ο Μέσι σε μεγάλα κέφια , ο Σουάρες , το ίδιο καί από κοντά ο Κριζμαν είναι μια Τριπλέτα φωτιά.

Το ωραίο θέαμα κάπου στο 30″ ψιλοχαλάει, ο Μέσι δηλώνει πρόβλημα στον προσαγωγό καί πράγματι στο ημίχρονο βγαίνει. Έλα όμως που με μία άλλη κανονιά του Καθορλα η Βιγιαρεάλ στο 44″ μειώνει σε 2-1 καί εδώ το πράγμα παίρνει άλλη τροπή.

Καλύτερη όμως καί στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα που έχει τόν έλεγχο, με Ντεμπελέ κάνει κάποιες φάσεις, μπαίνει καί ο Φατί, αλλά θά κοιτάξει όσο περνάει η ώρα καί την άμυνα της. Έχει ανάγκη αυτήν την νίκη για νά ηρεμήσει πάνω από όλα καί νά βρει τόν χρόνο νά ανασυνταχθεί για την δύσκολη συνέχεια. Κρατάει τό σκορ , μέχρι το τέλος η ομάδα τού Βαλβέρδε καί ένα υπερπολίτιμο χρονικά τρίποντο.

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 2-1

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα