Όταν η φόρμα συναντά την ποιότητα | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Για να προλάβω τον τίτλο του άρθρου.Ο Παναθηναϊκός χωρίς να βγάζει μάτια είχε το μομέντουμ πριν το ματς της Τούμπας με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια…

Μένει πίσω με 1-0 στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο τα φέρνει όλα τούμπα και παίρνει το τρίποντο μέσα στην έδρα του Π.Α.Ο.Κ μετά από πέντε χρόνια….

Η νίκη έρχεται με φόρα αλλά και με την ανάλογη ποιότητα που διαθέτει πλέον το τριφύλλι και πιο συγκεκριμένα έναντι της ομάδας του Λουτσέσκου κάτι που δεν συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν έκανε τίποτα παραπάνω από όσα έκανε τόσο καιρό ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.Ήξερε τι ήθελε,ο coach χτύπησε στην πλευρά του Βϊερίνια και δικαιώθηκε!Ο Αϊτόρ πρέπει να υπογράψει αύριο σε λευκή επιταγή και όλοι παίχτες της ομάδας είτε παίζουν από την αρχή είτε έρχονται από τον πάγκο δίνουν το 100% τους και λειτουργούν αρμονικά ως σύνολο!

Πάμε για το 7 στα 7 με τον ίδιο τρόπο και σιγά σιγά θα λυθούν και τα ποδιά των παιχτών ώστε να δούμε και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο καθώς τα θα λύνονται ολοένα και περισσότερο με την αποβολή άγχους…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα