Οταν μιλάνε Ποιότητα και Εμπειρία – SERPICO

Ακόμη πρίν ξεκινήσει το παιχνίδι ήξεραν οι πράσινοι ότι είχαν πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον ΠΑΟΚ kαί όταν με το καλημέρα μόλις στο 2″ λεπτό δέχεται ΓΚΟΛ , τότε την δεδομένη χρονική στιγμή πού οι Θεσσαλονικείς είναι ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα, τό φορτίο γίνεται ασήκωτο. Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ αέρα πατέρα άμυνα, ο Διούδης βγήκε για πεταλούδες και τό γκολ πού κόβει τα πόδια τών πράσινων. Η διαφορά ποιότητας, δυναμικότητας καί πείρας είναι χαώδης καί φαίνεται στο τερέν. Άψογη διαχείριση από τον δικέφαλο στον αγώνα , πού απλά κυκλοφορεί τό τόπι με ηρεμία καί σιγουριά. Είναι τέτοια η διαφορά μεταξύ τών ομάδων πού δεν φαίνεται ότι ο δικέφαλος είχε 120″ γεμάτα λεπτά προχθές σε αγώνα κυπέλλου.

Λυπάμαι αλλά εγώ στην παρούσα κατάσταση δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ντέρμπι έναν τέτοιο αγώνα τουλάχιστον στην δεδομένη χρονική στιγμή. ΔΕΝ γίνεται να συγκρίνω παλαιότερα ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Ματς πού έβγαζαν ατσάλι καί κόντρες, καί θέαμα. Μέτριοι πράσινοι παίκτες να φοράνε μία Τεράστια φανέλα. Δεν γίνεται να κοντραρει αυτόν τόν ΠΑΟΚ. Μια φάση ευκαιρία τού Μακέντα τελειώνει το πρώτο μέρος. Ωραίο Σουτ έξοχα ο Πασχαλάκης δηλώνει παρών. Καλή αρχή καί τίτλοι τέλους για τον αγώνα που στο ξεκίνημα του Β” ημιχρόνου , σχεδόν στο περπατητό ο ΠΑΟΚ κάνει τό 0-2 με τόν Ζαμπά, το πρώτο γκολ υπενθυμίζω στο 2″ λεπτό είχε κάνει ο Μαουρίτσιο. Αλλαγές σε παίκτες καί σύστημα ο Δώνης αλλά ο Παναθηναϊκός απλά δεν μπορεί να βάλει σε μπελάδες την άμυνα τού ΠΑΟΚ.

Όσοι πίστεψαν ότι από το 72″ λεπτό πού μένει με 10 ο ΠΑΟΚ , ότι θα γίνει ροντέο τό παιχνίδι απλά έβλεπαν όνειρα θερινής νυκτός καί με παίκτη λιγότερο ο ΠΑΟΚ δεν ανησυχεί καί αφήνει τον Παναθηναϊκό να ταλαιπωρεί την μπάλα στο γύρω γύρω. Δύο τρία σουτ πολύ καλά για τούς πράσινους, σε καλή βραδιά ο Πασχαλάκης τα εξουδετερώνει. Ένα ακόμη βήμα για τον δικέφαλο , πού μίκραινε την απόσταση για την διαδρομή προς την κούπα τού πρωταθλητή. Ανοίγει η ψαλίδα για τον Παναθηναϊκό, πού κυνηγά την Πέμπτη θέση για τό εισιτήριο της Ευρώπης.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα