Ότι πήγαινε μέσα… έγραφε | Ο Τζες

Τη συντριβή γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-4(!). Μπορεί το σκορ να μην αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα του αγώνα ωστόσο δεν αφήνει περιθώριο για άλλες δικαιολογίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχασε απλά ένα ματσ αλλά γνώρισε την ταπείνωση η οποία δύσκολα θα τον αφήσει ανεπηρέαστο στη μεγάλη ανηφόρα που έχει στη συνέχεια.

Επί της ουσίας σήμερα πέραν του ανύπαρκτου σχεδιασμού της μεταγραφικής περιόδου, οι Ηπειρώτες πλήρωσαν τα ατομικά λάθη, με τους παίκτες του Παναιτωλικού, να τα εκμεταλλεύονται με τον ιδανικό τρόπο οδηγώντας την ομάδα τους σε άλλη μια σημαντική νίκη. Η ήττα από την ομάδα του Αγρινίου δε με εξέπληξε ιδιαίτερα, καθώς έχω μάθει να κρίνω αυτό που βλέπω, αλλά τα αντανακλαστικά της ομάδας ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση.  Η ομάδα βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά στον πάγκο άργησαν να φτάσουν τα μαντάτα. Πολλοί παίκτες ήταν (και σήμερα) σε πολύ κακή μέρα αλλά δεν έγινε η παραμικρή κίνηση για να αποτραπούν τα χειρότερα. Οι “ρεσέρβες” της ομάδας ενεργοποιήθηκαν όταν ο δείκτης του σκορ ήταν ήδη στο 1-3 όπου και είχε τελειώσει το παιχνίδι.  Όλος ο ΠΑΣ ανέβηκε πάνω από τη σέντρα και οι γρήγορες αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού εξέθεσαν τα βαριά κορμιά της Γιαννιώτικης άμυνας, με τον Καρέλη να κάνει κυριολεκτικά πάρτι σημειώνοντας στο 87ο λεπτό, το τελικό 1-4.

Στο μεσοδιάστημα όπου το ματσ παρέμενε στο “εύθραυστο” 1-2 ο ΠΑΣ επιδόθηκε σε υπερφλύαρες πάσες έξω από τη περιοχή των φιλοξενούμενων χωρίς να βγάλει έναν αυτοματισμό ή να απειλήσει ιδιαίτερα.  Το “σινικό τοίχος” που ύψωσε η ομάδα του κ. Αναστασίου έμεινε να αποκρούει της απόπειρες των παικτών του ΠΑΣ και στις τέσσερις ευκαιρίες που δημιούργησε σε όλο το παιχνίδι, υπέταξε το φάντασμα των Ιωαννίνων.

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν σε πράγματα που δυστυχώς έχουμε ξαναπεί, και ας μην αρέσουν σε μερικούς. Η ομάδα έχει τεράστιο έλλειμα διοίκησης, οράματος και πλάνου. Με ευχολόγια και αστείους οπαδισμούς δε χτίζονται ομάδες. Πληρώνουμε και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε την αδιαφορία ορισμένων αλλά και τα συγχωροχάρτια πολλών από εμάς. Ας μη πούμε παραπάνω όμως σήμερα, καθώς απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε πολλές αφορμές ακόμα για δικαστήρια… Ξυπνήστε μόνο πριν να είναι αργά.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα