Παιχνίδι για ένα ρόλο Ο Γιαννιώτης

Σε θρίαμβο εξελίχθηκε το παιχνίδι της 17ης αγωνιστική με τον Π.Α.Σ. Γιάννενα να υποδέχεται τον συνδιεκδικητή της κορυφής Απόλλωνα Σμύρνης.

Η παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη επικράτησαν ολοκληρωτικά με το εμφατικό 5-1 εναντίων της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, ένα σκορ το οποίο ούτε ο πιο ονειροπόλος οπαδός δε το περίμενε.

Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Π.Α.Σ. έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ανοίξουν χώροι και να απολαύσουμε ένα γρήγορο ποδόσφαιρο. Το απροσδόκητο της υπόθεσης ήταν η λευκή πετσέτα που πέταξε ο Απόλλωνας από νωρίς στο παιχνίδι, χωρίς να δείχνει το παραμικρό σημάδι ανάκαμψης.

Αναμφίβολα δε πιστεύω πως ένα τέτοιο σκορ μπορεί να χαρακτηρίσει τη ποιότητα μιας ομάδας που σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος κυριαρχεί στη πρώτη δυάδα. Τι έφταιξε..; Άγνωστο. Σίγουρα όμως πρόκειται για ματς το οποίο ψυχολογικά θα βαρύνει τα πόδια των παικτών στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εις ότι αφορά την αγαπημένη μου ομάδα, θα ήθελα να παρατηρήσω το πάθος που έδειξαν οι παίκτες και την άψογη συνεργασία που έδειξαν μέσα στο γήπεδο. Εξαιρετική αλληλοκάλυψη, διεκδίκηση σε κάθε χαμένη μπαλιά και πρώτοι σε κάθε μονομαχία. Ασχέτως του εύρους του σκορ αυτό που με αφήνει χορτάτο είναι το θέαμα που απόλαυσα και το πάθος που είδα στα μάτια τους.

Εύχομαι ολόψυχα και στις δύο ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουμε παρόμοιες εμφανίσεις και στα μεγάλα (;) σαλόνια του χρόνου.

 

Ο Γιαννιώτης

Διαβάστε Περισσότερα