ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ 2-1. ΜΕΓΑΛΗ ΝΊΚΗ.

Καλύτερος και αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός σχεδόν “τελειωσε” τις οποίες ελπίδες της Ένωσης για τον τίτλο. Αφεντικό από τα πρώτα λεπτά στο ματς η Ομάδα του Δελα κέρδισε σε όλους τούς τομείς την ΑΕΚ. Καλοστημένος και παθιασμένος ο Παναιτωλικός με πλάνο και αγωνιστική τακτική δεν έδωσε σχεδόν την παραμικρή αιτία για να τον αμφισβητήσει η Ένωση.
Ο Δαιμόνιος Καμαρα με δύο γκολ ένα σε κάθε ημίχρονο παρέσυρε τους αμυντικούς της ΑΕΚ.

Μία ΑΕΚ που είχε σε κακή μέρα όλες τις γραμμές της ,είχε να δείξει μόνο δύο ΣΟΥΤ χωρίς ουσία με τον Μπακακη. Και εάν σε δύο,Τρεις,περιπτώσεις ενεργούσαν λίγο πιό εύστοχα ο Μανά,Και ο Καμαρα το σκόρ θα πήγαινε πιό ψηλά. Οι προσωπικές μονομαχίες ήταν οι περισσότερες κερδισμένες για τούς παίκτες του Αγρινίου. Η Ένωση άρχισε να κινείται περισσότερο όταν ο Σιμοες μείωσε στο σκόρ. ( ΤΟ ΓΚΟΛ ελέγχεται σαν οφσάιντ). Η πίεση όμως της Ένωσης ήταν χωρίς να φτιάχνει μεγάλες ευκαιρίες για το ΓΚΟΛ.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τούς παίκτες του Παναιτωλικού να πανηγυρίζουν εξαλα, και την ΑΕΚ να μπαίνει σε περιπέτειες και αυτο γιατί μετράει ήδη τρίτο ματς χωρίς νίκη.
ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ Η ΕΠΟΠΤΗΣ . Έχασε φάσεις , και ακύρωσε κανονικό γκολ του Παναιτωλικού .Ενώ επαναλαμβάνω το ΓΚΟΛ της Ένωσης θέλει και αυτό συζήτηση.

 

http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/57857/panaitolikos-aek-2-1-hl/

Διαβάστε Περισσότερα