Παναιτωλικός- Ξάνθη 1-2. Φουλ τού 2 οι Ακρίτες.

Δύο στα δύο για την Ξάνθη, πού μετά τό ΟΑΚΑ άλωσε καί τό Αγρίνιο. Σε ένα ματς πού ο Παναιτωλικός μπήκε καλά στην αρχή καί έψαξε το γκολ , πίεσε καί γενικά στα πρώτα 20″ λεπτά τού αγώνα έδειχνε ότι σήμερα θά είναι η νικήτρια στην αναμέτρηση.

Μετά από αυτό το 20″ λεπτό η Ξάνθη βγήκε σιγά σιγά από την άμυνα τής προσπάθησε νά δημιουργήσει καί αυτή παιχνίδι , αλλά ο Παναιτωλικός έλεγχε τόν αγώνα καί κυριαρχούσε.

 

Δεν είχαμε τίς μεγάλες ευκαιρίες καί για τίς δυο ομάδες αλλά ο Ρυθμός του αγώνα ήταν καλός. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι το ίδιο σκηνικό καί στο 71″ λεπτό ο Παναιτωλικός με πέναλτι ανοίγει το σκορ. Η Ξάνθη σάν κόμπρα κυριολεκτικά θά βγεί μπροστά και σε δύο λεπτά θά φέρει τόν αγώνα στα ίσα.1-1. Καί σαν νά μήν έφτανε αυτό πάλι υποδειγματική κόντρα αντεπίθεση η Ξάνθη καί γκολ.

1-2.Ανατροπη μέσα σέ 4″ λεπτά. Ότι δεν είδαμε μέχρι αυτό το λεπτό , το είδαμε μέσα σέ 6″λεπτά. Ο Παναιτωλικός ξανά πιέζει πλέον περισσότερο αλλά ανούσια , δεν κάνει την μεγάλη φάση. Το παιχνίδι τελειώνει μεγάλο διπλό για την Ξάνθη , καί δεύτερη ήττα για τόν Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός – Ξάνθη 1-2 | Στιγμιότυπα 2η Αγ. Superleague (31/8/19)

https://www.youtube.com/watch?v=QOXF_gCJVJI

SERPICO

 

Διαβάστε Περισσότερα