Παναθηναϊκός δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι… Σωτήρης Βάζελος

Ο κύριος Ινσούα είναι και με την βούλα παίχτης της Αεκ για τα επόμενα 3 χρόνια. Όσο ήταν παίχτης της ομάδας μου κάνεις δεν του έριξε ευθύνες για τίποτα.
Ο συγκεκριμένος παίχτης έδινε πάντα το 100% των δυνατοτήτων του, έβγαζε πάθος και ένταση στο παιχνίδι του ενω άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά όταν ένας ακόμα αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού άφηνε τους πράσινους για να πάει στην Αεκ.

Η διοίκηση της πρώην ομάδας του φέρθηκε απαράδεκτα από όσο ελέχθει από τον ίδιο καθώς όπως είχε αναφέρει προ διμήνου ούτε καν τον κάλεσαν για να του κάνουν πρόταση.Εκεί λοιπόν ακούστηκαν οι πρώτες μουρμούρες για πρόταση από τον Ολυμπιακό ακόμα και από τον Παοκ με τον ίδιο τον παίχτη να δηλώνει την φράση στην Ελλάδα μονάχα Παναθηναϊκός…
Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην λες λέει ο σοφός λαός και μόλις 50 μέρες αργότερα ακούσαμε την ατάκα ήρθα στην Αεκ για να πάρω τίτλους.Ο τίτλος του κειμένου μου,είναι η απάντηση προς τον κάθε Ινσούα που νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τα συναισθήματα των φιλάθλων του τριφυλλιού.
Δεν έχει διαφορά που πήγε στην Αεκ αντί για τον Ολυμπιακό για μένα καμία.Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε αλλά τελικά αποδέχτηκε και αυτός κατώτερος των περιστάσεων από την στιγμή που είχε κάνει την συγκεκριμένη δήλωση πριν 50 μέρες και στη συνέχεια έκανε την κωλοτούμπα με αποτέλεσμα τελικά ο Αργεντινός στην συνείδηση του κόσμου του τριφυλλιού να είναι πλέον προς την αρνητική μεριά.

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα