ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ 89-91 | DRAZEN

O Παναθηναϊκός είχε σε καλή μέρα τον Walters αλλά δεν τον χρησιμοποίησε στο αρχικό line up. Αποτέλεσμα ήταν να μπει και πάλι επιθετικά χωρίς συνοχή και χωρίς καθαρό δημιουργό.

Το παιχνίδι του Walters βοηθάει τους πράσινους να ανοίξουν το γήπεδο και να βάλουν στο παιχνίδι τους παραπάνω off ball κίνηση.

Αν τα εύστοχα τρίποντα είναι το βασικό ζητούμενο για μια ομάδα , η κίνηση χωρίς την μπάλα είναι αυτό που κάνει τη διαφορά πλέον.

Πλην του Μαντζούκα κανείς άλλος παίχτης δεν “ανοίγει” το γήπεδο να δημιουργήσει χώρους για συνεργασίες.

Ο Παπαγιάννης προσπαθεί πλέον και από το τρίποντο να δημιουργήσει αποστάσεις στην επίθεση που σίγουρα θα εκμεταλλευτεί ο ικανός στην προσωπική φάση Bacon.

Ίσως ο Bacon δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς αλλά να διαβάσει πρώτα τον αντίπαλο και να μπει σταδιακά στην εξίσωση του παιχνιδιού.

Οι πράσινοι δεν είχαν την υπομονή στην επίθεση να ψάξουν την έξτρα πάσα για να βρουν την καλύτερη δυνατή εκτέλεση.

Στην άμυνα ήταν εξαιρετικοί και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν τον Lessort και την ικανότητα του να ανανεώνει επιθέσεις.

Είναι το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι που χάνει στις τελευταίες κατοχές ο Παναθηναϊκός. Λείπει στην επίθεση το εύκολο καλάθι ή καλύτερα το μεγάλο σουτ.

Η Παρτιζάν είδε τον Punter να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο αλλά και τον Madar να αποτελεί τον δημιουργό της ομάδας που πάντα έβρισκε τον κατάλληλο παίχτη στην κατάλληλη θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Exum δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού και έδωσε τους πόντους που έλειπαν από την περιφέρεια των Σέρβων.

Εν κατακλείδι , ο Παναθηναϊκός -μήνα Νοέμβριο- στην επίθεση ψάχνεται και μπήκε και πάλι νωθρά στο πρώτο δεκάλεπτο. Η έλευση Bacon θα δώσει πόντους αλλά όπως είπαμε δεν έπρεπε να μπει από την αρχή στο ματς.

Η συνέχεια στο παρκέ.

DRAZEN

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα