Πανδημία VS Συνομοσιολογία Trelogiatros

Ακούγοντας ραδιόφωνο τις τελευταίες ημέρες και σερφάροντας στα SM διαπιστώνω ότι πλην της πανδημίας πορεύεται και μια δεύτερη.
Η συνομοσιολογία.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο και ακόμα δεν έχει μελετηθεί, ως προς τις επιπτώσεις του. Ο καθένας καταθέτει προσωπική άποψη και ότι πολίτης που πέφτει θύμα τέτοιων θεωριών παύει να σκέπτεται λογικά.

Την στιγμή που όλοι απαιτούμε τη μέγιστη ατομική ευθύνη για να μπορέσουμε να νικήσουμε το “τέρας”, η συνωμοσιολογία ανακαλύπτει άλλον «εχθρό» και ονειρεύεται αντίσταση.
Κι αν η «αντίσταση» στο… σύστημα είναι ας πούμε μια προσωπική υπόθεση, σε κάθε άλλη περίπτωση, εδώ επηρεάζει άμεσα εμένα και εσένα. Όλους. Αρνείσαι να υπακούσεις τις εντολές της Πολιτείας, βγαίνεις έξω βόλτα, και σπέρνεις την αρρώστια και το θάνατο.

Εδώ πρέπει να χτυπήσει καμπανάκι, και να χτυπήσει ΔΥΝΑΤΑ. Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν μπορεί και οι λύσεις να είναι ανάλογες.  Έχεις δικαίωμα να πεις δημόσια ότι «δεν υπάρχει ιός, είναι όλα απάτη και κατασκεύασμα των ΜΜΕ» (ή του Σόρος, των πολυεθνικών, των εβραίων και κοκ) και «αρνούμαι να συμμορφωθώ με τα μέτρα»;

Η απάντησή είναι ΟΧΙ.

Επιβεβεβλημένο Το άμεσο κατέβασμα τέτοιων “απόψεων”. Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να λύσουν τα χέρια αυτών που μπορούν να το κάνουν (αφού πρώτα λύσουν τα δικά τους). Και να ακολουθήσει ο Εισαγγελέας για να μην πω να προηγηθεί.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα