ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 0-2. Νίκη δια…… Χειρός Μάνταλου SERPICO

Πολύτιμο διπλό για την Ένωση στην Ν.Σμύρνη.Μπήκε καλύτερα στον αγώνα είχε με το μέρος την κατοχή καί τον έλεγχο του ματς δημιουργούσε κυρίως με τον Μάνταλο φάσεις αλλά ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει την έβαλε στο 14′ λεπτό μπροστά στο σκορ. Με τον Μάνταλο να στρώνει στον εαυτό του και και να πλασάρει σωστά την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ρέφερι είναι κοντά και δεν βλέπει ότι ο Μανταλος χρησιμοποιεί το χέρι του δείχνοντας σέντρα. Η εξέδρα δικαιολογημένα βράζει και ο Πανιώνιος ψάχνει να συνέλθει. Το πρώτο ημίχρονο δικαιωματικά ανήκει στην ΑΕΚ και με πρώτο βιολί τον ορεξατο Μάνταλο φέρνει τον αγώνα στα μέτρα της.

Στο δεύτερο μέρος αδικαιολόγητα δίνει χώρο στον Πανιώνιο οποίος με καλύτερο παίκτη τον Ντουρμισάι απειλή την Ένωση. Ο Μπάρκας είναι σε καλή μέρα καί καθαρίζει οποία φάση γίνεται.Και οι δύο ομάδες έχουν λίγες αλλά καλές στιγμές για τον μεν Πανιώνιο να ισοφαρίσει και για την ΑΕΚ να κλειδώσει τον αγώνα αλλά το γκολ δεν γίνεται.Καλύτερος ο Πανιώνιος στο Β’ ημίχρονο έχει ένα καταπληκτικό σουτ του Τσιλούλη στο84′ λεπτό αλλά εκπληκτικά αποκρούει ο Μπάρκας.Ισως η καλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο να φέρει το ματς στα ίσα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκάλο που καί σέ αυτό τον αγώνα είναι πολύ καλός πήγε να ισοφαρίσει με κεφαλιά στην Εστία του. Και αφού δεν έγινε το Τσαφ από τον παίκτη τής ΑΕΚ ο γκολκίπερ του Πανιωνίου κάνει τραγικό λάθος και σερβίρει στον Πόνσε που δέχεται το δώρο καί στο 92 ‘ λεπτό κλεινη το παιχνίδι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Και με όλα αυτά η ΑΕΚ παίρνει ένα δύσκολο τρίποντο σε μία παραδοσιακή δύσκολη έδρα και ο Πανιώνιος δικαιολογημένα να τα έχει με την διαιτησία.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=STzRNdIviAU

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ NOVA SPORTS

 

Διαβάστε Περισσότερα