ΠΑΟ – ΛΑΡΙΣΑ 1 – 1 Συνέχεια των κακών αποτελεσμάτων …

Ισόπαλο 1-1 το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ. Οι πράσινοι για σχεδόν ένα ολόκληρο παιχνίδι με παίκτη παραπάνω δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη.  Ο Παναθηναϊκός με το γρήγορο γκολ και την αποβολή κέρδισε αβαντάζ το οποίο όμως δεν αξιοποίησε . Ο Μαυρομάτης έκανε μια βαθιά μπαλιά προς τον Μακέντα που έφυγε από κανονική θέση, ο Ιταλός έβαλε σωστά τη μπάλα μπροστά του και πριν εκτελέσει ο Γκοίκοβιτς τον έσπρωξε και ο Παπαδόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και έδειξε απευθείας κόκκινη στον αμυντικό της ΑΕΛ. Ο Μακέντα εκτέλεσε και με το 6ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Οι ευκαιρείες για το 2-0 στο 4′ με Εμμανουηλίδη στο  13′ με το δεξί από καλή θέση μέσα στην περιοχή και στο 23′ πάλι με τον Εμμανουηλίδη δεν καρποφόρησαν. Και απο τη στιγμή που δεν κατάφερνεις να καθαρίσεις το παιχνίδι ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι γνωστός ….. σε τιμωρεί γιαυτό που δεν μπορεις να κάνεις ….Ο Ντέλετιτς, στο 54′. κυνήγησε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Διούδη .

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η άρνηση του ρέφερι Παπαδόπουλου για το μη καταλογισμό του πέναλτυ του Ζίζιτς στον Μακέντα στο 87′ και ουσιαστικά αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ | ΓΚΟΛ 1-1

ΤΑ ΠΝΕΥΑΜΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Διαβάστε Περισσότερα