ΠΑΟ Β’ – ΑΕΚ Β΄, Ελπιδοφόρος αγώνας, με πάνω – κάτω την μπάλα!!! ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Ξεκινάμε στο GeorgiouClub να σας φέςρουμε σε επαφή με την φετινή SuperLeague 2 και την ιδιαιτερότητα με την συμμετοχή των Β ομάδων των μεγάλων της Super League 1. Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στην Ιστορική Λεωφόρο, ΠΑΟ Β΄ με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ Β΄ στο Ντέρμπι της αγωνιστικής π΄ροσφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους που παρεβρέθηκαν στις κερκίδες της Λεωφόρου.

Στο πρώτο 20λεπτο, η παρουσία του ΠΑΟ Β ήταν καλύτερη με πρωταγωνιστές τους Βαγιανίδη και τον Ξενόπουλο. Ο Βαγιανίδης, σε θέση αριστερού μπακ, είχε πολύ καλή παρουσία με πολλά πατήματα στην μεγάλη περιοχή, ενώ ήταν πολύ δραστήριος και ψυχωμένος με πάσες ακριβείας- διαβήτη.!!! Ένα ταλέντο, που αναδεικνύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, και θα μπορούσε να συμβάλλει σημαντικά στην πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού.
Ο Ξενόπουλος, ένας τερματοφύλακας με πολύ καλές τοποθετήσεις, που βγήκε από τα σπλάχνα της ιστορικής ομάδας της Λεωφόρου, πάικτης που άνετα θα μπορούσε να είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Να υπενθυμίσω πως ένας άλλος πάικτης του ΠΑΟ, ο Κότσαρης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Απόλλων Σμύρνης, μέχρι στιγμής.
Η ΑΕΚ ήταν και αυτή πάρα πολύ καλή, με σημαντικούς συντελεστές όπως τον Μπάμπη και τον Κοσίδη. Ο Μπάμπης, κινητικός και παίρνοντας πρωτοβουλίες στο κέντρο της ομάδας, ήταν ο μαέστρος του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Πραγματικά βλέπεις τον Σιμόες στην πρώτη ομάδα και κάνεις τον σταυρό σου!!!. Σημαντικός ο Σιμόες για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά πλέον δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ.
Ο Κοσίδης, είναι ατόφιο ταλέντο με απίστευτη τεχνική, σε συνδυασμό με ταχύτητα που θυμίζει audi R8 σε εθνική οδό. Εξαιρετικός , και με το γκολ που εβαλε στο 69ο λεπτό, βάζει γερές βάσεις για το μέλλον της ομάδας. Ο Αργύρης Γιαννικής θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την ενσωμάτωσή του στην πρώτη ομάδα ως δεύτερη επιλογή, κιόλας από τον Δεκέμβριο.
Τα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν άνευρα, σαν τσίχλα δίχως ζάχαρη, όπως ερμηνεύει ο Λάκης Παπαδόπουλος, ενώ από το 65ο λεπτό και μετά , η εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν καλύτερη με τον Μυστακόπουλο , να μπαίνει ως αλλαγή, και φαίνεται ακόμα ένα ταλέντο που αξίζει να προσέξουμε!!!
Μπορεί, να υπάρχει ελπίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο με νέους γεμάτους ψυχή και θέληση!!! Ο χρόνος είναι αυτός που θα μας τα δείξει όλα, εδώ θα είμαστε για να τα λέμε και να αναδεικνύουμε όλα τα ταλέντα των Β ομάδων της Super League1

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα