ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ…. Ι ΡΟΣΤΟΦ004

Και να πω ότι δεν τα έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα τα έλεγα και να που επαληθεύτηκα!!!

Ένας ΠΑΟΚ Ανύπαρκτος από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο έκανε απλά μια φάση με τον Άπκομ, η οποία ήταν και ανούσια, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο, ο οποίος σκόραρε με τον Κουλούρη. Ναι καλά ακούσατε! με τον Κουλούρη.

 

Ξεκινώντας  λοιπόν το δεύτερο ημίχρονο, εκεί που περιμένεις να δεις μια ουσιώδη αντίδραση, η ομάδα μένει πάλι ΜΕΤΑΞΕΤΕΣΤΕΑ. Δεν μπορούσαν καν να αλλάξουν μία σωστή πάσα και είναι αυτό που λέω τόσο καιρό ότι αυτοί οι παίκτες έχουν φτάσει στο Ναδίρ, είναι Γερασμένοι και δεν μπορούν να ανταποδώσουν στις απαιτήσεις του προπονητή, στον οποίο δεν μπορώ να του καταλογίσω κάτι, αυτούς έχει αυτούς βάζει.

Το αποτέλεσμα έληξε 2-0 με ένα πολύ σωστό πέναλτι που έκανε ο Βαρέλα και ως επακόλουθο μετά την ήττα της ΑΕΚ, η διαφορά του ΠΑΟΚ από τον πρωτοπόρο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να είναι στους +7.

Συμπέρασμα τελικό, αυτά που κοροϊδεύεις τα λούζεσαι και αναφέρομαι φυσικά στην χτεσινή πεντάρα του Συμπολίτη, τον οποίο αντιμετωπίζω το Σάββατο.

Και αν νομίζουν μερικοί ότι επειδή το παιχνίδι παίζεται στην Τούμπα, θα είναι και εύκολο γελιούνται οικτρά…

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΟΦ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Η ομάδα θέλει επειγόντως μεταγραφές και εσύ Κύριε πρόεδρε νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να φύγεις από το Ροστόφ που είσαι και να έρθεις Θεσσαλονίκη, για να είσαι κοντά στην ομάδα και το Σύλλογο. Τα προβλήματα δεν λύνονται μέσω SKYPE!!!

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και το Παοκτσάκι Κουλούρη.

 

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα