ΠΑΟΚ να τον πιεις στο ποτήρι σου! Ι Al Jazeera

Αυλαία για την 13η αγωνιστική με τα ματς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και το πρώτο πράγμα που βγαίνει αβίαστα μέσα από το μυαλό μου, χωρίς πολύ σκέψη και πολλές αναλύσεις είναι ότι μια είναι η ομάδα που σε γεμίζει ποδοσφαιρικά αυτό το διάστημα από τους BIG4.

Η απλότητα που βγάζει πάνω στο χορτάρι και η ικανότητα να ξεδιπλώνει όλες τις ποδοσφαιρικές αρετές της πάνω στην πράσινη τσόχα είναι ο κύριος λόγος που σε κάνει να την ερωτευτείς και να κολλήσεις μαζί της.

Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον, όμως παρακολουθώντας την ομάδα του Ράβαν Λουτσέσκου μέρα με την ημέρα με έκανε να θυμηθώ τι σημαίνει ξανά ποδόσφαιρο.

Για τα ελληνικά δεδομένα πάντα, είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή την στιγμή η Superleague, είναι η ομάδα που ανοίγει σαν τριαντάφυλλο τις αντίπαλες άμυνες και βρίσκει χίλιους τρόπους για να στείλει την μπάλα στο Μπακλαβωτό.

Είναι η ομάδα που έχει μια τρομακτική 4αδα ποδοσφαιριστών από την μέση και μπροστά που πολλές φορές δεν ξέρεις ποιος θα σου κάνει το γκολ! Και το καλύτερο αυτή η 4αδα δεν είναι ποτέ σταθερή στα προσωπα που την απαρτιζουν!

Η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ απλά σε κάνει να αγαπήσεις αυτό που έχεις ξεχάσει εδώ και χρόνια και στην τελική να ευχαριστηθείς το κάθε ματς ξεχωριστά για διαφορετικό λόγο!

Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά αυτό που μου βγάζει έντονα, είναι πως είναι η μόνη ομάδα που με γεμίζει και με αποζημιώνει μετά από το τέλος κάθε ματς είτε αυτό είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα είτε θα είναι ματς στο conference.

Ευελπιστώ αυτή η καλοκουρδισμένη μηχανή να με αποζημιώσει κάνοντας την υπέρβαση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά πολύ περισσότερο στην Ευρώπη ώστε να γεμίζει ελπίδα, για το μέλλον του Ελληνικού πτωχού ποδοσφαίρου.

Al Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα