ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ 3-1. 3 και λίγα ήταν …. SERPICO

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα περίμενε ο ΠΑΟΚ να βρει τόσο κακό τον Ολυμπιακό. Με το καλημέρα στο 3′ λεπτό σουτ τού Βιερίνια ή μπάλα βρίσκει καί στον Νάτχο κάνει καμπύλη καί παρά την όμορφη προσπάθεια του ΣΑ πάει στα δίχτυα. Τό ιδανικό ξεκίνημα για τον δικέφαλο, που μπαίνει πλέον στο ματς με άλλον αέρα. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, αλλά φαίνεται ότι τα χάφ σήμερα είχαν ρεπό, καί η άμυνα ήταν για καφέ, στην Καμάρα. Ότι ήθελαν έκαναν στο κέντρο και στα πλάγια οι παίκτες τού Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ πιέζε  κυκλοφορούσε άνετα την μπάλα καί σέ σέντρα στην περιοχή τού Ολυμπιακού η άμυνα κοιμάται με τον Μπίσεσβαρ κάνει χαλαρά τό 2-0.

Το παιχνίδι είναι πλέον για έναν ρόλο. Ο ΠΑΟΚ κάνει βόλτες στο κέντρο τού Ολυμπιακού καί οι εξτρέμ του, ότι ώρα θέλουν μπαίνουν από τα πλάγια. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ούτε παιχνίδι να κάνει ούτε φάση ώστε νά βάλει σε μπελάδες την άμυνα τού δικεφάλου. Πονάει είπαμε καί στα χαφ, αλλά καί στην άμυνα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου καί άνετα ο ΠΑΟΚ κρατάει αυτό το 2-0. Δύο αλλαγές στο Β’ ημίχρονο για τον Μάρτινς. Μέσα Ντίαζ καί Καμαρά , έξω Νάτχο καί Λάζαρος. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ μήπως μπει καί πάλι στον αγώνα. Έξυπνο γύρισμα στην περιοχή τού ΠΑΟΚ αλλά ο Γκιγιέρμε δεν πρόλαβε. Αυτή θα είναι καί η ποιο καλή φάση για τον Ολυμπιακό, για το Β’ ημιχρόνο. Γιατί απλά ο ΠΑΟΚ κλείνει τούς χώρους καί δεν δίνει δικαιώματα σοβαρά να απειληθεί. Το ματς πάει καί λίγο σε σκληρές μονομαχίες καί η ώρα περνάει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να έχει τό προβάδισμα καί έχοντας δώσει καί χώρο στον Ολυμπιακό , πάει σε κόντρα επιθέσεις φωτιά. Όποτε πιέζει τούς ερυθρόλευκους, στην πρώτη πάσα, τούς βάζει πολύ δύσκολα στην ανάπτυξη.

Έτσι στο 82′ λεπτό ο Ακπομ παίρνει την μπάλα από κακό υπολογισμό τού Σισέ βρίσκεται απέναντι από τον ΣΑ καί έτσι απλά 3-0. Ο αγώνας έχει έναν πρωταγωνιστή καί αυτός είναι αναμφισβήτητα ο ΠΑΟΚ. Το γκολ τής τιμής για τον Ολυμπιακό θα έρθει στο 87′ λεπτό από τόν μοναδικό ίσως παίκτη πού πάλεψε στον αγώνα τον Ποτένσε. Σουτ τού Ντίαζ, απόκρουση τού Πασχαλάκη καί ο Ποτένσε πλασάρει για να μειώσει τό σκορ στο 3-1. Είναι ένα ματς πού δίκαια πάει στον ΠΑΟΚ καί του δίνει τον τίτλο. Εάν ο Ολυμπιακός ήθελε το πρωτάθλημα να πάρει “φωτιά” θα έπρεπε σε αυτόν τον αγώνα να είναι όπως έπρεπε. Σοβαρός, ποιο συγκεντρωμένος, καί με ψυχή.Αυτα όμως του έλειπαν σήμερα, καί απογοήτευσε τον κόσμο του.

https://www.youtube.com/watch?v=5eFo_3MAy7o

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα