ΠΑΟΚ – ΒΙΝΤΙ 0-2 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΆ ΡΕ ;

Απαράδεκτη κατ’ εμέ ήττα για τον ΠΑΟΚ. Συγγνώμη αλλά έτσι το βλέπω. Μία άσημη και μικρή Ουγγρική ομάδα κέρδισε μέσα στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ. Όταν ΚΥΡΙΕ ΠΑΟΚ θές βαθμούς για τον όμιλο για την ευρωπαϊκή βαθμολογία αλλά και να ανεβάσεις το προφίλ σου στην Ευρώπη αυτές τίς ομάδες τις καταπίνεις. Αυτό ισχύει και για τούς άλλους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται να πετάς Έτσι τέτοια ΜΑΤΣ.

Η Διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη κάτι όμως που δεν φάνηκε στο γήπεδο μέσα.Σε μία τέτοια Τούμπα τον καταπίνεις είπαμε τον αντίπαλο. Με δύο γκολ στο Α ” ημίχρονο η ΒΙΝΤΙ άντεξε την πίεση ,Και με σύμμαχο την τύχη και την αστοχία του ΠΑΟΚ κτύπησε στην κόντρα και ότι βγει. Το πρώτο ΓΚΟΛ της ΒΙΝΤΙ είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. ΓΚΟΛ από αραουτ ουσιαστικά σε άμυνα χαλαρή. Λίγο πρίν κλειση το ημίχρονο από κεφαλιά στον αέρα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ η ΒΙΝΤΙ διπλασίασε τα ΓΚΟΛ.

Ότι Και εάν προσπάθησε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ τίποτα δεν άλλαξε. Νίκη για τούς Ούγγρους που είναι πλέον συγκάτοικοι με τον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ – Βίντι 0-2 Highlights (EL) {25.10.2018}

https://www.youtube.com/watch?v=M-Efo9oKyd4

Διαβάστε Περισσότερα