ΠΑΟΚ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ; | ΜΕΣΑ,ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Άλλο ένα δώρο σήμερα λοιπόν από τον ΠΑΟΚ. Δώσαμε το δικαίωμα στην Κοπεγχάγη να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου και προφανώς την πρόκριση, αφήνοντας να πάει χαμένο το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε με την δική μας εκτός έδρας νίκη εκεί.
Ο αγώνας ήταν κλασσικά εντος έδρας αγώνας ΠΑΟΚ . Μπήκαμε πολύ δυνατά, προηγήθηκαμε με το γκολ του Ζίφκοβιτς, μετά από συνεργασία όλης της ομάδας και ασίστ του Σβιντέρσκι , ήμασταν καλύτεροι και φαινομασταν ποιοτικότεροι, αλλά για λίγο…
Ο Ρασβάν σήμερα έκανε κάτι που φαίνονταν λογικό , δεν εμπιστεύθηκε τον Τέιλορ για δεξιό μπακ, ( και μόνο με μπακ δεν μοιάζει τον τελευταίο καιρό) και στην θέση του χρησιμοποιήσε τον Κρέσπο, έναν κλασσικό κεντρικό αμυντικό που όμως έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτή την θέση.

Τον ξέρουμε τον Κρέσπο και τον εμπιστευόμαστε αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσε να καλύψει την θέση και τελικά και τα δύο γκολ της Κοπεγχάγη ήρθαν από κενό στα δύο πλάγια μπακ μας. Ίσως εκτός από εξάρι πρέπει να ξαναδούμε την ενιυμας και δεξιά και αριστερά. Ο αρχηγός μας τα δίνει όλα αλλά οι Τέιλορ και Σιντκλει φαίνεται να μπορούν να βοηθήσουν μόνο δημιουργικά.
Η Κοπεγχάγη φάνηκε πολύ δουλεμένη ομάδα και στην ανάπτυξη της κατάφερε να φθάνει πολύ εύκολα μέχρι την εστία του Πασχαλάκη.
Και όμως μετά το 1-2, η ομάδα ξύπνησε και με ηγέτη τον Μπίσεσβαρ δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες αλλά το άγχος είχε καταβάλει τους παίκτες μας και χάθηκαν και τα άχαστα…
Η αίσθηση που άφησε η ομάδα με την αντεπίθεση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν καλή αλλά όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια.
Η ένταση πρέπει να υπάρχει σε όλο το ενενηντάλεπτο γιατί με βάση την αξία των παικτών και της ομάδας είναι κρίμα να χάνονται ευκαιρίες σαν την σημερινή. Τώρα είμαστε αναγκασμένοι να πάμε για τη νίκη στην Μπρατισλάβα, που μάλλον μας βολεύει τελικά περισσότερο από την Τούμπα. Με πίεση αποτελέσματος η ομάδα μας τα καταφέρνει καλύτερα εκτός και αυτό θέλουμε και τώρα για να πάρουμε εμείς την δεύτερη θέση.

Πρέπει να πάμε παρακάτω και με αρχή την Κυριακή στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να δείξουμε ότι κυνηγάμε σε κάθε αγώνα την νίκη για να μην έχουμε άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα.

ΜΕΣΑ,ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα