ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.. ΤΟ ΚΑΜΆΡΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δίχως καμία αμφιβολία η πτώση του Πας Γιάννενα από την Σούπερ λιγκ στην Β εθνική όπως την λέμε εμείς οι παλαιότεροι, μας στεναχώρησε όλους μηδενός εξαιρουμένου… Αυτό γιατί ο ΠΑΣ είναι ένα από τα πιο ιστορικά και με αρκετή συμπάθεια σωματεία σε όλη την Ελλάδα! Με πάρα πολλούς φιλάθλους – οπαδούς όχι μονάχα στην Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στα Γιάννενα αλλά σε όλη την Ελλάδα! Κακά τα ψέματα η ομάδα πλήρωσε τα λάθη φέτος της διοίκησης.. Μια διοίκησης όμως που έχουμε χρέος να πούμε πως κράτησε τον Πας για 8 συνεχόμενα χρόνια στην Α εθνική χωρίς να είναι εκείνο το ασανσέρ που ήταν μεταξύ Α και Β εθνικής την προηγούμενη δεκαετία..

Επίσης μέσω του ΠΑΣ είδαμε αρκετά ταλέντα που πωλήθηκαν μετέπειτα σε μεγάλες ομάδες όπως ο Βελλίδης, ο Μαυροπανος, ο Κοντε, ο Κολοβετσιος, ο Χαρισης!Όλοι αυτοί οι παίκτες έφυγαν και δεν βρέθηκαν δυστυχώς άλλοι να τους αναπληρώσουν… Φέτος το Γενάρη ο Πρόεδρος δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη… και η ομάδα στο δεύτερο γύρο κατέρρευσε και βρέθηκε στην Β εθνική! Πολλοί μιλούν για άρματα και προέδρους σκιές.. Εγώ δεν παίρνω θέση για αυτά.. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.. Βλέπει, ακούει μελετάει και κρίνει… Ο Πετράκης το πάλεψε μέχρι πέρυσι.. Φέτος στο πάγκο έπασχε από υλικό και από έμπνευση προπονητική..Με τον Κλάους αντί του Κοντε τι περίμενε;;… Σαν να είχε στραγγίξει το πορτοκάλι και δεν είχε άλλο ζωμό… Επίσης ένα άλλο σημαντικό θέμα.. Το γήπεδο των Ζωσιμαδων!Είναι γήπεδο αυτό για να στεγάσει τα όνειρα των Ηπειρωτών; Χτισμένο το μακρινό 1952 χωρίς κανένα σημείο ανακαίνισης…

Φέτος φτιάχτηκε κατά κάποιο τρόπο ο αγωνιστικός χώρος.. Πόσοι και πόσοι παίχτες έσπασαν τα πόδια τους εκεί.. ή κάποιοι άλλοι έλεγαν εγώ δεν κατεβαίνω να παίξω σε αυτό το τερέν.. Τον βλέπει ο Λετο και τον λούζει κρύος ιδρώτας… Συνοψίζοντας ο Αγιαξ της Ηπείρου σίγουρα του χρόνου θα μας λείψει από το πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκα.. Όλοι μας θέλουμε έναν δυνατό Πας να είναι πρωταγωνιστής όχι μονάχα στο να μένει στην κατηγορία αλλά στο να βγαίνει Ευρώπη και να κατακτά κύπελλα και μεγάλες νίκες απέναντι στους μεγάλους… Αυτό θα γίνει σίγουρα με μια στιβαρή και δυνατή διοίκηση με έναν σύγχρονο και καλό ψυχολόγο προπονητή γιατί εκεί στην πόλη η πίεση είναι μεγάλη.. Ρόδα είναι θα γυρίσει.. Ομάδα που έχει κόσμο μην την φοβάσαι θα βρει το δρόμο της….

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα