Πας Γιάννινα καί Ηρακλής να ξανάρθουν περισσότερο δυνατοί

Τελειώνοντας τά πρωταθλήματα στην Α” καί στην Β” Εθνική κατηγορία εμένα προσωπικά ένα πράγμα με έκανε να αισθανθώ λίγο άσχημα καί είναι ο υποβιβασμός τού ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλά και του ΗΡΑΚΛΗ. Δύο ομάδες η καθεμία με την δική της διαδρομή καί ιστορία πού υποβιβάζονται σε ποιο κάτω κατηγορία. Δεν ξέρω βέβαια τί έφταιξε , τί δεν πήγε σωστά αλλά θυμάμαι με την έναρξη των πρωταθλημάτων αλλιώς ξεκίνησαν καί άλλα όνειρα είχαν.

Δυο ομάδες με τόν πάντα πιστό κόσμο τους, πού στο παρελθόν τίς έχουν θαυμάσει οι φίλαθλοι καί τών άλλων ομάδων. Μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών έχουν φορέσει καί τιμήσει την φανέλα τους. Είναι άσκοπο να αναφερθώ σε ονόματα μιας καί κυρίως αυτό τό άρθρο χωρίς παρεξήγηση αναφέρεται σε φιλάθλους λίγο παλαιότερης γενιάς. Θυμάμαι να πηγαίνουν οι Μεγάλοι τού Ελληνικού ποδοσφαίρου στις έδρες των δύο αυτών ομάδων καί εάν δεν χάναμε εφτυναν αίμα για βαθμό η” βαθμούς.  Όμως με τόν καιρό άρχισαν να χάνουν την αίγλη καί την δυναμική τους.

Ίσως λέω πάντα ίσως σε αυτό το χρονικό σημείο δεν έκαναν οι διοικήσεις τους τούς κατάλληλους χειρισμούς. Τα Γιάννενα βέβαια είχαν πάντα σταθερό διοικητικό καθεστώς, σε αντίθεση με τόν Ηρακλή πού σε θέματα διοίκησης ταλαιπωρείται σοβαρά τά τελευταία χρόνια. Στο ποδόσφαιρο κάποια θέματα πού προκύπτουν σε οποιαδήποτε ομάδα τα αντανακλαστικά τής κάθε διοίκησης πρέπει να είναι πολύ γρήγορα , διότι τότε πολλαπλασιάζονται καί δεν γιατρεύονται.

Καπως έτσι με την μία ή την άλλη αιτία δηλαδή (μεταγραφικός σχεδιασμός, ενίσχυση του ρόστερ, τεχνικό επιτελείο κλπ) αυτές οι δύο ομάδες σήμερα έδωσαν πίκρα καί πόνο στον κόσμο τους.
Θα ευχηθώ να είναι μία κακή παρένθεση  καί από αυτήν την περιπέτεια να βγουν ΠΑΣ καί ΗΡΑΚΛΗΣ  ακόμα καλύτεροι στο μέλλον. Ο κόσμος τους παρά την πίκρα καί τά όποια παράπονα να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα