Πέφτουν 3 από την Σούπερ Λιγκ και μπαράζ για άλλη μια θέση!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασε το αίτημα της Football League για μπαράζ και κάνει άνω-κάτω την Super League λίγες ώρες πριν την σέντρα!

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Σάββατο βάζει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που πέρασε με ψηφοφορία το αίτημα της Football League που ζητάει να υποβιβάζονται 3 ομάδες (14ος, 15ος, 16ος της βαθμολογίας)  από τη Super League, να προβιβάζεται ο πρωταθλητής της Football League και ο 13ος της μεγάλης κατηγορίας να παίζει μπαράζ με τον 2ο της δεύτερης εν τάξει επαγγελματικής κατηγορίας!

Όλα πλέον για την έναρξη ή μη της Super League θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 2μμ, όπου και θα ξεκινήσει το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ  συζητώντας την αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων περιόδου 2019-20 και την έγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος περιόδου 2018-19.

 Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το μπαράζ πέρασε με ψήφους 10-6 έρχεται κόντρα σε αυτά που ήθελαν στην Σούπερ Λιγκ. Πλέον αυτό σημαίνει πως θα πέσουν απευθείας 3 ομάδες ενώ θα γίνει μπαράζ με ομάδα της Football League για την 4η από το τέλος. Αναμένεται πια με μεγάλο ενδιαφέρον το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ καθώς θα πρέπει να δώσει την έγκριση της.
Πηγή  to10.gr  

Διαβάστε Περισσότερα