Πέρασε ο ΠΑΟΚ.Ε και; | ΜΕΣΑ – ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Το βράδυ της Τετάρτης στήθηκε ένα ωραίο σκηνικό στην Τούμπα. Η αφορμή ήταν ένας ποδοσφαιρικός ευρωπαϊκός αγώνας. Είχαμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο μας από τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Άρη.

Μας είχε λείψει η ατμόσφαιρα; Έτσι νομίζαμε, αλλά τελικά έγινε η ανατροπή. Οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές τελικά αποδείχθηκαν κομπάρσοι του όλου σκηνικού.
Πρωταγωνιστής τελικά ποιος ήταν? Ήταν το πανό που ανέβηκε για «συμπαράσταση», σε κάποια αδέλφια. Τόσο ασαφές αλλά και τόσο συγκεκριμένο.Όλοι ντραπήκαμε , νιώσαμε την ανάγκη να απολογηθούμε για κάτι που δεν μας αντιπροσωπεύει και δεν το πιστεύει ΚΑΝΕΝΑΣ. Ένα κακό είναι ότι ανέβηκε το πανό και όχι μόνο δεν εξαφανίστηκε, αλλά μετατοπίστηκε όπου υπήρχε τηλεοπτικό πλάνο.
Ελπίζουμε ο οργανισμός της ομάδας μας, που αιφνιδιάστηκε (ελπίζουμε), να φροντίσει να μην εκτεθεί πάλι η ομάδα και ο κάθε οπαδός-φίλαθλος  ξεχωριστά.

ΥΓ.Η ομάδα πέρασε την καλύτερη της Μίντιλαντ στα πέναλτι. Είναι στους 16 του Conference League. Ας ξαναγίνουν πρωταγωνιστές οι παίκτες από τον επόμενο αγώνα…

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα