Περί Νομιμότητας…Σύγκρουση και Ρήξη Ι Passarella

Από τον Φεβρουάριο του 2022 ως και σήμερα είναι ένα διάστημα 22 μηνών που έχει αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ο Γκουστάβο Πογιέτ με το προπονητικό του επιτελείο, στο οποίο μαζί του βρίσκεται και ο επί χρόνια συνεργάτης του Μαουρύσιο Ταρίκο.

Στην τελευταία συνέντευξη τύπου ο προπονητής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ταρίκο δεν έχει πληρωθεί από την ΕΠΟ τους τελευταίους 8 μήνες. Η απάντηση της ΕΠΟ ήταν άμεση τονίζοντας ότι <<ο κ. Ταρίκο αρνείται μεχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του>>. Το ερώτημα που γεννάται είναι με ποιον νόμιμο τρόπο πλήρωνε η ΕΠΟ τον βοηθό του Πογιέτ τους πρώτους 14 μήνες;

ΥΓ: Κ. Πογιέτ ένα τέτοιο λεπτό θέμα δεν χρειάζεται να το αναφέρεται σε μια συνέντευξη τύπου. Αυτά λέγονται και λύνονται μέσα στους τέσσερις τοίχους των γραφείων της ΕΠΟ. Εκτός αν υπάρχει δόλος! Προσωπική μου άποψη είναι ότι τον Απρίλιο θα έχουμε νέο προπονητή στην Εθνική μας ομάδας.

Produced by: D. Passarella

Διαβάστε Περισσότερα