Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ….

Ζητώ ακρόαση θεού καί αλλαγή πλανήτη. Αυτό βέβαια είναι τραγούδι τού αξέχαστου Στράτου Διονυσίου, αλλά αυτό ζητάει καί η Σούπερ Λίγκα μετά τό αδιέξοδο πού υπάρχει για την αναδιάρθρωση τού πρωταθλήματος. Ο υπουργός Βασιλειάδης ανένδοτος, τούς τό έχει ξεκόψει  ότι αυτό είναι τό πλάνο καί δεν αλλάζει. Η Σούπερ Λίγκα είναι αντίθετη για τούς λόγους πού μόνο αυτή ξέρει, καί επικαλείται.

Τό θέμα είναι ότι ακόμα και για θέματα ποδοσφαίρου δεν μπορούμε έστω μία φορά να συνεννοηθούμε καί τό δύσμοιρο ποδόσφαιρο είναι στην μέση , ως το μεγάλο θύμα. Καί ρωτάω εγώ τώρα , τί λύση θα δώσει ρε παιδιά ο Αλέξης , ό οποίος καλά καλά δεν ξέρει πού είναι τό γήπεδο Καραϊσκάκη καί πού η Λεωφόρος…? Δηλαδή πρέπει το θέμα να φτάσει μέχρι τόν προθυπουργο; Εμένα προσωπικά αυτή η αναδιάρθρωση με βρίσκει αντίθετο.

Δεν πρόσφερει τίποτα.. Γίνεται πρωτάθλημα τής πλάκας. Πουθενά δεν υπάρχει τέτοιο σύστημα όπως τό θέλει ο Κύριος Βασιλειάδης. Σε κανένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν γίνονται αυτά. Μοιάζει για διαδικασία πρωταθλήματος τριτοκοσμικής χώρας. Το ποιο πιθανό λοιπόν είναι μιας καί μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο ο Αλέξης να πετάξει την καυτή πατάτα στους επόμενους, γιατί αρκετούς μπελάδες καί σκοτουρες έχει στο κεφάλι του δεν τού χρειάζεται καί αυτή. Θα περιμένουμε λοιπόν τί θα γίνει…….

ΥΓ. : Βέβαια παίζει καί τό σενάριο να βρεί ο πρωθυπουργός Σολωμόντεια λύση καί νά το πάρει πάνω του εμφανιζόμενος σάν ο τα πάντα λύνω!!!!!

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα