Περιοδεύων θίασος | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ηθοποιοί,σκηνοθέτες και παραγωγοί γυρνούν ολόκληρη την χώρα για να προβάλουν την παράσταση στην οποία συμμετέχουν προσφέροντας στο κοινό γέλια,κλάματα και δημιουργία σκέψεων για αυτό που παρακολούθησαν….

Η παράσταση την οποία κατέβασαν ο προπονητής,οι παίχτες του Ολυμπιακού και κυρίως ο παραγωγός κύριος Μαρινάκης χθες το βράδυ τα τελευταία 3 χρόνια είναι πολυπαιγμένη δημιουργώντας προσδοκίες στο κοινό όπου τελικά το μόνο που θυμάται στο τέλος είναι το κυπελάκι του παγωτού που έφαγε στην κερκίδα και όπου κυπελάκι εννοούμε το πρωτάθλημα….

Φτάνει πια,ο κόσμος βαρέθηκε με την ίδια καραμέλα…

Εαν αναλογιστεί κανείς ότι ο κόσμος της ομάδας έφευγε χαρούμενος από το γήπεδο την χρονιά που δεν πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός τα λέει όλα.Γιατί;Χόρταινε μπάλααααααα….

Τα έγραψα και την προηγούμενη βδομάδα δεν έχει νόημα να ξαναπούμε αυτά που συμβαίνουν εντός των τεσσάρων γραμμών.

Άραγε ο Καρεμπέ είναι χαρούμενος με αυτά που βλέπει;Σε περίοδο ντεφορμαρίσματος βρίσκεται ή του έχουν πεί ότι πρέπει να πέσει πείνα;Δεν ξέρω….

Χθες δεν καταστράφηκε η μισή χρονιά του Ολυμπιακού αλλά ολόκληρη!Ένας προπονητής με το ένα πόδι έξω από την ομάδα,με έναν αρχηγό να γιουχάρετε διαρκώς κατά την διάρκεια του αγώνα και ένα κόσμο απογοητευμένο όσο ποτέ!

Τώρα δεν μπορούν να μπουν δικαιολογίες κάτω από το χαλάκι….

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα