Πες μου τα χαφ σου να σου πώ τι ομάδα έχεις ….! Al Jazeera

Καλές οι δικαιολογίες του ‘’έκανε λάθη ο προπονητής’’ , ‘’δεν είχε εύνοια ο Ολυμπιακός του γύρισε την πλάτη η τύχη’’, αλλά στο ποδόσφαιρο
‘’ένας κούκος, Μπιέλ, δεν φέρνει από μόνος του την Άνοιξη! Θα το φωνάζω μέχρι να βγάλει ο ήλιος κερατά: χάφαροι τύπου Γκιγκέρμε να βρουν τρύπες και χώρους, να οργανώσει και να δημιουργήσει δεν υπάρχουν και δύσκολα θα ξαναβρεθούν.
Επιτελικός να παίζει το τόπι σαν κομπολόι, την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό… δυο βασικότατα εργαλεία λείπουν πολύ από την συγκεκριμένη ομάδα, την λεγόμενη ”ραχοκοκαλιά της” ……. απλό είναι το ποδόσφαιρο και αλλά συνάμα δύσκολο να κάνεις τα αυτονόητα!
Ο Βόλος πέτυχε το γκολ και κλείστηκε, έδωσε χώρους στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας τις κράχτες αδυναμίες των ερυθρολεύκων, οι οποίοι προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν το αυτονόητο, να δημιουργήσουν και να πετύχουν γκολ.
Ελλείψει Φορτούνη αλλά πολύ περισσότερο του τραυματία κοντοπούτανου Νοτιοκορεάτη, φάνηκε ότι στα επιτελικά χάφ ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, με πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να κάνουν αυτά που έκανε χθες μόνον ο Μπιέλ σε δυο φάσεις, την κάθετη στον επιθετικό και τους ανοιχτούς χώρους. Η δυσκολία είναι εμφανής, δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση. Θέλει πολύ δουλειά αυτό το  σύνολο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, αλλά μέχρι τότε το πουλάκι θα έχει πετάξει για φέτος, απτου χρόνου βλέπουμε …..

Διαβάστε Περισσότερα