Πινελιες….

**  Οι AC/DC παίξανε στο γαμήλιο πάρτυ του Σέρχιο Ράμος. Ρε που φτάσανε μεγάλοι άνθρωποι να παίζουνε σε γάμους και πανηγύρια για να κολλήσουνε τα τελευταία ένσημα πριν τη σύνταξη. Στο νέο φρόντμαν Αξλ Ρόουζ εικάζεται ότι τάξανε πιατέλες με χαμόν και τσορίθο κι άλλα ισπανικα αλλαντικά τώρα που χει μείνει ανορεξικός…

**  Παντρεύτηκε λέει ο Σέρχιο Ράμος τη σύντροφό του Πιλάρ Ρούβιο και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και το ζέυγος Μπέκαμ. Μάλιστα η Βικτώρια ήταν κι η μοναδική που έσπασε το πρωτόκολλο και πήγε με άσπρο φουστάνι. Τί ταλέντο έχει αυτό το κορίτσι κι όπου πάει γίνεται αμέσως συμπαθής είναι άλλο πράμα!! Μέλι στάζουνε για πάρτη της απο τη μισή Μαδρίτη μέχρι τον Σερ Αλεξ.

**  Σκόρπισε η Κολομβία την Αργεντινή στο Κόκα Αμέρικα που λέει κι ο Αλ Τζαζίρας. Δε μπορούσε λέει ο Μεσάκος μονος του. Δεν τον βοήθησαν ο Ντι Μαρία με τον Κουν Αγκουέρο. Και λέγεται στο Μπουένος Αιρες ότι κάτι τέτοια ακούει ο Μαραδόνα και τραβάει τα βυζιά του …..


**  Η εταιρεία που ανέλαβε την οργάνωση του γάμου του Ράμος λέγεται ”Η πουτάνα πεθερά” που εδρεύει στη Βαρκελώνη. Ο λόγος ήταν ότι το ζευγάρι δεν ήθελε να αφήσει καμία λεπτομέρεια στη δεξίωση χωρίς ιδιαιτερη φροντίδα. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εκπλήξεις προς τους καλεσμένους. Ρε τί πάθανε οι μαμάδες των νεόνυμφων!!


**  Θέλουνε να τον διώξουνε τον Μπέιλ στη Ρεάλ και δε μπορούνε. Του πε ο Ζιντάν του Μπέιλ να τα μαζεύει και να πουλεύει γιατί δεν τον θέλει. Και βγαίνει την επόμενη ο μάνατζερ του παίκτη και λέει ότι ο πελάτης του είναι πολύ ευχαριστημένος στην Ρεάλ κι ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.  17 μύρια το χρόνο παίρνει ο Γκάρετ και από τραυματισμούς παίζει 1 στα δέκα ματς. Που θα βρει καλύτερα? Για αυτό στη Ρεάλ του κάνουνε πόλεμο. Απολύσανε τον μοναδικό κολλητό που έκανε τα τελευταία 5 χρόνια στη Μαδρίτη. Τον φυσιοθεραπευτή Χάιμε Μπενίτο. Κι αυτός το χει ρίξει στο γκόλφ. Πολύ φιλόδοξο αυτότο παληκάρι! Κι έπεται συνέχεια στη σαπουνόπερα φίλοι μου…


**  Τα έξοδα του γάμου του Ράμος τα πληρώνει η Αμαζον. Του φτιάχνει λέει ενα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και δέχτηκε να πληρώσει τα γαμήλια έξοδα για να πάρει και πλάνα. Ρε τι τσίπης είναι αυτός! Τόσα εκατομμύρια έχει βγάλει, ούτε το γάμο του δε καταδέχεται να πλερώσει! Καλά μου λεγε η μάνα μου, γίνε τσιγκούνης και θα πας μπροστά!

Διαβάστε Περισσότερα